www.tripper.nl

Speeltuin Wedderbergen

Speeltuin Wedderbergen, gelegen in de prachtige omgeving van Groningen, is meer dan een speeltuin; het is een wereld vol plezier, avontuur en ontspanning voor kinderen en hun gezinnen. Hier kunnen kinderen hun verbeelding de vrije loop laten in het uitgebreide speelparadijs, zowel binnen als buiten. Van een spannend indoor speelparadijs tot een betoverende waterspeeltuin, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Bij Speeltuin Wedderbergen draait het om zorgeloos genieten, met speeltoestellen voor alle leeftijden, een overdekt zwembad en zelfs outdoor lasergamen voor de avontuurlijk ingestelden. Dit maakt het niet alleen de perfecte bestemming voor een dagje uit, maar ook voor speciale gelegenheden zoals kinderfeestjes en schoolreisjes.

Na een dag vol avontuur kun je in het self-service restaurant bijkomen met heerlijke gerechten. Het is de ideale plek voor een dag vol vreugde en plezier, waar je samen onvergetelijke herinneringen maakt.

Meest gestelde vragen

1. Is het noodzakelijk om vooraf tickets te kopen en wat zijn de kosten?
Voor toegang tot bepaalde faciliteiten zoals het overdekte zwembad, de waterspeeltuin en het indoor speelparadijs is het noodzakelijk om vooraf dagtickets te kopen. Deze zijn uitsluitend online verkrijgbaar. Kinderen tot en met 2 jaar hebben gratis toegang​​.

2. Kan ik mijn eigen eten en drinken meenemen naar de speeltuin?
Nee, eigen eten en drinken zijn niet toegestaan in Speeltuin Wedderbergen. De speeltuin beschikt over een self-service restaurant en een terras waar je kunt genieten van diverse versnaperingen en maaltijden. Het is verplicht om gebruik te maken van de horeca ter plaatse​.

3. Zijn huisdieren toegestaan in de speeltuin?
Huisdieren zijn niet toegestaan in Speeltuin Wedderbergen. Dit beleid geldt zowel voor het binnen- als buitenspeelgedeelte, om de veiligheid en hygiëne voor alle bezoekers te waarborgen​.

4. Is er toezicht aanwezig in de speeltuin?
Er is geen standaard toezicht aanwezig in de speeltuin, wat betekent dat kinderen altijd begeleid moeten worden door een volwassene. Het is de verantwoordelijkheid van de ouders of begeleiders om constant toezicht te houden op de kinderen​.

Kijk voor meer informatie op de website van Speeltuin Wedderbergen

Adres en routebeschrijving

Locatie
Speeltuin Wedderbergen
Molenweg 2
9698 XV Wedde
Routebeschrijving

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
11:00 - 19:00
Donderdag
11:00 - 19:00
Vrijdag
11:00 - 20:00
Zaterdag
11:00 - 20:00
Zondag
11:00 - 20:00

Zoek op categorie

Download de Tripper-app!

Laat je inspireren en ontdek de leukste uitjes met de nieuwe Tripper-app.

Tripper-app