www.tripper.nl

Strandtent Solbeach

Helaas, er zijn geen deals gevonden.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Strandtent Solbeach

Strandtent Solbeach is al jaren een begrip in Scheveningen. Lekker eten, drinken, feestvieren, luieren of juist actief bezig zijn; het kan hier allemaal! Een heerlijke locatie met prachtige uitzicht op het strand en de Noordzee. Start je dag met een stevig ontbijt, kies later op de dag voor een heerlijk hoofdgerecht naar keuze of ga zelf aan de slag met een BBQ! 

Uitgebreid ontbijt

Begin je dag goed! Start met een uitgebreid ontbijt langs de kust in Scheveningen. Geniet van heerlijke versgebakken croissantjes, boerenbrood met hartig en zoet beleg, roerei, yoghurt en fruit. Of je nu een kleine eter bent of graag een stevig ontbijt wilt: het uitgebreide ontbijt voldoet aan alle wensen! Een perfecte basis voor een stevige strandwandeling of een dagje relaxen op het strand.

Zelf aan de slag met een BBQ 

Ga zelf aan de slag op een houtskoolbarbecue aan tafel. De BBQ is altijd buiten! Geen probleem als het regent, het gehele terras is te overdekken. Jij kiest zelf jouw favoriete BBQ-pakket met keuzes uit vlees, vis en vegetarische delicatessen of een mix hiervan. Alle BBQ's worden geserveerd met maiskolf, kruidenboter, een frisse Amerikaanse koolsalade, een ambachtelijke pastasalade, sausjes en marinade. De BBQ is exclusief drankjes.

Hoofdgerecht naar keuze

Kom bij strandpaviljoen Solbeach dineren na een stranddag of na een heerlijke wandeling langs de kust! Keuze uit een ruim aanbod van diverse hoofdgerechten, waardoor er altijd iets lekkers voor jou tussenzit. Met uitzicht op het strand en de Noordzee is het de perfecte locatie voor een romantisch diner! Kies uit gerechten als saté, enchilada, thai curry, thai kip curry, solburger Classis, vegaburger, kabeljauw of mosselen en laat jezelf bedienen met een heerlijk bereidde avondmaal. 

Kijk voor meer informatie en de actuele openingstijden op de website van Solbeach. 

Openingstijden

Maandag
8:00 – 23:45
Dinsdag
8:00 – 23:45
Woensdag
8:00 – 23:45
Donderdag
8:00 – 23:45
Vrijdag
8:00 – 23:45
Zaterdag
8:00 – 23:45
Zondag
8:00 – 23:45

Adres en routebeschrijving

Locatie
Strandweg 20-22
2586 ZZ Scheveningen
Routebeschrijving