www.tripper.nl

Slagharen

Slagharen

Beleef net als indianen en cowboys het Wilde Westen! Ga voor een geweldig avontuur in meer dan dertig spannende attracties en verbluffende shows. Voor de echte waaghalzen is er de Gold Rush, de eerste achtbaan in Nederland waarmee je in drie lanceringen van 0 naar 95 km per uur vliegt. Even bijkomen? Ontdek de American Circus show met spectaculaire stunts en laat je betoveren door de wereld van acrobatiek en magie. Bekijk de plattegrond van het park hier

Waterpark Aqua Mexicana

In waterpark Aqua Mexicana, geheel in de stijl van het Wilde Westen, glijd je van maar liefst tien glijbanen. In de Yukatime race je om als eerste door de doorzichtige buis te komen en in de Magic Maya glijd je in een band met wel drie personen naar beneden. Daarnaast vermaak je je in de waterspeeltuinen, het subtropische zwembad of in het bubbelbad.

Vakantiepark Slagharen

Slaap in een echte Wild West-accommodatie in Vakantiepark Slagharen. Kies voor een knusse Cowboy Cottage, Raccoon Lodge, Wigwam Deluxe of Colorado-stacaravan. De accommodaties bevinden zich in een rustige, groene omgeving. Er is een flink aanbod aan activiteiten voor de verblijfsgasten. Tijdens de welkomstshow krijg je een voorproefje van de verschillende activiteiten. Ga naar de Randy & Rosie Disco, de Family Game Show of doe mee met de Super Bingo!

Kijk voor meer informatie en de actuele openingstijden op de website van Slagharen. 

Veelgestelde vragen over Slagharen

1. Is het mogelijk om bij Slagharen een rolstoel te lenen?

Het is bij Slagharen zeker mogelijk om een rolstoel te lenen! Betaal hiervoor eerst de borg bij de Guest Service. Het van tevoren reserveren van een rolstoel is niet mogelijk.

2. Kun je een bezoek brengen aan Aqua Mexicana zonder toegangsticket voor Slagharen?

Aqua Mexicana is alleen te bezoeken als je in het bezit bent van een toegangsbewijs voor Slagharen. Verblijf je op het vakantiepark? Dan kun je altijd bij Aqua Mexicana naar binnen.

3. Hoe bezoek je Slagharen met een beperking?

Als je een zichtbare beperking hebt kun je een geel polsbandje halen bij de Guest Service. Hiermee betreed je de attractie via de uitgang of mindervaliden-ingang. Neem een geldige verklaring mee om je gele polsbandje op te halen als je geen zichtbare beperking hebt.

4. Mag je je hond meenemen naar Slagharen?

Je kunt je hond (gratis) meenemen naar het attractiepark. Je viervoeter mag helaas niet overal mee naartoe. Zorg ervoor dat er iemand is om op je hond te passen als je een attractie, show, restaurant of winkel bezoekt.

5. Is er een wifi-netwerk beschikbaar waar je gebruik van kunt maken?

Sommige horecagelegenheden bieden kosteloos een draadloze internetverbinding aan. Ook in het waterpark Aqua Mexicana is er een gratis wifi-verbinding waar je gebruik van kunt maken.

Adres en routebeschrijving

Locatie
Attractiepark Slagharen
Zwarte Dijk 37
7776 PB Slagharen
Routebeschrijving

Openingstijden

Maandag
10:00 - 17:00
Dinsdag
10:00 - 17:00
Woensdag
10:00 - 17:00
Donderdag
10:00 - 17:00
Vrijdag
10:00 - 17:00
Zaterdag
10:00 - 17:00
Zondag
10:00 - 17:00

Zoek op categorie

Download de Tripper-app!

Laat je inspireren en ontdek de leukste uitjes met de nieuwe Tripper-app.

Tripper-app