www.tripper.nl

Restaurant Jack's

Restaurant Jack's is een typisch Canadees BBQ en Grill restaurant. Hier proef je de sfeer en de gastvrijheid en je krijgt persoonlijke aandacht van het personeel. Het unieke aan restaurant Jack's is dat je aan je eigen tafel in je eigen tempo vlees en vis kan grillen. Doe dit gezellig samen met je vrienden, familie of collega's. Het team van Jack's zorgt voor een unieke grillervaring en een onvergetelijke avond!

Er is een uniek aanbod van mals, biologisch vlees afkomstig van de lokale ambachtelijke slager Kusters uit Margraten. De mooie selectie vis komt direct van de visboer. Voor de vegetarische gasten is er een mooi aanbod aan verse streekproducten en diverse huisgemaakte salades. 

Een lekker drankje mag natuurlijk niet ontbreken. Restaurant Jack's heeft een uitgebreide bierkaart met diverse speciaal biertjes. Voor de wijnliefhebbers is er een speciale wijnkaart samengesteld met mooie wijnen. Naast alle bieren en wijnen worden er ook unieke cocktails geserveerd. 

Restaurant Jack's biedt ook een brunch concept. Naast de family style  grill staan er diverse verassingen op het menu zodat iedereen kan genieten. Lekkere voorgerechtjes. brunch specials, verse salades, heerlijke desserts en nog zoveel meer!

Op het Marktplein naast het Restaurant kun je gratis parkeren.

Kijk voor meer informatie op de website van restaurant Jack's. 

Adres en routebeschrijving

Locatie
Hoeve 1
6176 BG Spaubeek
Routebeschrijving

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
Gesloten
Donderdag
17:00 - 23:00
Vrijdag
17:00 - 23:00
Zaterdag
17:00 - 23:00
Zondag
17:00 - 23:00

Zoek op categorie

Download de Tripper-app!

Laat je inspireren en ontdek de leukste uitjes met de nieuwe Tripper-app.

Tripper-app