www.tripper.nl

Rederij Lovers Amsterdam

Rederij Lovers Amsterdam

Lovers Canal Cruises Amsterdam bestaat al sinds 1950 en heeft in de afgelopen jaren een steeds grotere naam gekregen. Ze beschikken inmiddels over 45 boten en hebben voor ieder wat wils. Naast de Hop on Hop off sightseeing boten die te herkennen zijn aan de rode kleur, heeft een merendeel van de boten een herkenbare oranje-grijze kleur en het logo van Lovers Canal Cruises. Bij Lovers Canal Cruises is er voor iedereen iets te doen. Ze hebben niet alleen cruises die je de leukste plekken in Amsterdam laten zien, maar ook cruises waar je aan boord kan dineren of romantische Candlelight cruises waar je met je geliefde romantisch kan genieten van de Amsterdamse grachten.  

Amsterdam Light Festival  

Lovers Canal Cruises is een officiële partner van het Amsterdam Light Festival. Tijdens dit festival wordt Amsterdan prachtig verlicht. Het is mogelijk om deze lichtkunsten te bewonderen vanaf het water. Het thema van het Amsterdam Light Festival is dit jaar ‘The Medium is the Message’. Hiervoor zijn 30 kunstwerken gemaakt door kunstenaars die van over de hele wereld naar Nederland zijn gereisd om hun mooiste werken te maken en tentoon te stellen tijdens het Amsterdam Light Festival. Tijdens het festival biedt Lovers Canal Cruises Amsterdam ook tickets aan voor een cruise.  

Schiphol Experience   

De Schiphol Experience is een bijzondere tour voor iedereen die wel eens op Schiphol is geweest. Hoe gaat het er eigenlijk achter de schermen aan toe op dit gigantische vliegveld? Wat gebeurt er als er brand uitbreekt op het vliegveld? Wat gebeurt er als het gesneeuwd heeft? Deze vragen zullen allemaal beantwoord worden tijdens de Schiphol Experience. Tijdens de tour zal je alles leren over het begin van het vliegveld en de allereerste vlucht die ooit op Schiphol vertrok. Lovers Canal Cruises neemt je mee achter de schermen van Schiphol. Tijdens een bustour zal je alle geheimen van de luchthaven ontdekken. 

De diversiteit van de tours die Lovers Canal Cruises aanbiedt maakt het zo bijzonder. Tijdens de tours zijn er audiogidsen beschikbaar in maar liefst 19 verschillende talen. Hierdoor kunnen mensen die geen Nederlands spreken ook genieten van de mooie dingen die de Amsterdamse grachten te bieden hebben.  

Kijk voor meer informatie en de vertrektijden op de website van Rederij Lovers Amsterdam.

Adres en routebeschrijving

Locatie
Opstaplocatie
Stationsplein 10
1012 AB Amsterdam
Routebeschrijving