Betoverende attracties bij Plopsaland De Panne
35%

Betoverende attracties bij Plopsaland De Panne

Plopsa De Panne

Sensationele attracties voor jong en oud bij Holiday Park
35%

Sensationele attracties voor jong en oud bij Holiday Park

Plopsa Haßloch

Avontuurlijke attracties in een natuurdecor bij Plopsa Coo
35%

Avontuurlijke attracties in een natuurdecor bij Plopsa Coo

Plopsa Stavelot

Plopsaqua De Panne, het coolste waterpretpark van België!
35%

Plopsaqua De Panne, het coolste waterpretpark van België!

Plopsaqua De Panne De Panne

Buitengewoon veel binnenpret in Plopsa Indoor Hasselt
35%

Buitengewoon veel binnenpret in Plopsa Indoor Hasselt

Plopsa Indoor Hasselt Hasselt

Plopsa Indoor Coevorden, de leukste stop met een dak er op!
35%

Plopsa Indoor Coevorden, de leukste stop met een dak er op!

Plopsa Indoor Coevorden Dalen

Plopsa pretparken

Plopperdeplopperdeplop, wie kent het niet? De befaamde kabouter Plop die in een paddenstoel woont. Op zoek naar een leuk dagje uit voor jong en oud? Met parken in Nederland, België en Duitsland kan je zelf kiezen in welk land je de Studio100 helden een bezoekje wilt gaan brengen!

Plopsa Indoor Coevorden

Plopsa Indoor Coevorden is gevestigd in Nederland en is het perfecte dagje weg op een regenachtige dag. Met meer dan 15 attracties en veel evenementen en shows hoef je je geen minuut te vervelen in het dit park! Wist je dat je er met je favoriete Plopsa-helden op de foto kan? Kinderen tot 85 centimeter krijgen zelfs gratis toegang!  

Plopsaland & Plopsaqua de Panne

De grootste Plopsalocatie is gevestigd in de Panne in België. Met ruim 50 attracties is dit park geschikt voor jong en oud! Ontmoet onder andere Kabouter Plop, Samson en Gert, Mega Mindy en Maya. Je gaat niet naar huis voordat je met je helden op de foto bent geweest! Dit park heeft veel diversiteit in zowel horeca als attracties en is geschikt voor iedere leeftijd! Met attracties voor de kleinsten en achtbanen voor de waaghalzen heb je gegarandeerd een leuke dag. Naast het attractiepark is Plopsaqua gevestigd. Het is een spectaculair waterpark met maar liefst drie binnenbaden én een buitenbad. Je kan in dit waterpark de hoogste waterglijbaan van België vinden, zeker een bezoekje waar dus!  

Plopsa Indoor Hasselt & Plopsa Coo

In België is er ook een indoor Plopsa park gevestigd. Deze kan je namelijk vinden in Hasselt. Dit park heeft meer dan 20 attracties en is perfect voor kinderen tussen de 2 en 10 jaar oud. Wist je dat kinderen hier ook gratis toegang hebben tot de 85 centimeter? Leuk meegenomen! Het park heeft een ruim buitenterras waar je terecht kan voor een lekker hapje eten. Ga je toch liever outdoor op avontuur? Breng dan maar een bezoekje aan Plopsa Coo. Deze locatie is gevestigd aan de prachtige watervallen van Coo bij Coo in België. In dit park kan je terecht voor meer dan 20 attracties, 2 achtbanen en zelfs een waterattractie!  

Holiday Park Germany 

Als je toch liever naar Duitsland gaat dan naar België, kan je bij Holiday Park in Haßloch terecht. In dit park kan je meer dan 30 attracties vinden voor jong en oud! Je favoriete Studio100 helden staan ook hier weer klaar om met je op de foto te gaan. De unieke combinatie van shows en evenementen zorgt ervoor dat je je geen seconde hoeft te vervelen!  

Alle Plopsaparken zijn toegankelijk voor rolstoelgebruikers en mindervaliden. Je kan op de website van iedere locatie een uitgebreide gids vinden waar onder andere in vermeld staat waar je op moet letten, waar je invalidentoiletten kan vinden en welke attracties wel of niet geschikt zijn voor mindervaliden. 

Check voor je bezoek altijd even de actuele openingstijden op de website

Locatie