www.tripper.nl

PEPPA PIG World of Play

PEPPA PIG World of Play

Tijdens je bezoek aan PEPPA PIG World of Play in Leidschendam maak je kennis met Peppa Pig en zijn vrolijke vriendjes. In deze binnenspeeltuin hebben peuters en kleuters samen met hun familie alle ruimte om te lachen, leren en spelen. In meer dan twaalf fantastische speelzones valt er genoeg te beleven in de wereld van deze populaire animatieserie!

Speelzones

In PEPPA PIG World of Play vermaak je je op herkenbare plekken uit de belevingswereld van dit varkentje. Klim en klauter in de boomhut van Peppa, rijd op een driewieler door de garage van Opa Hond en maak een ritje in de trein van Opa Pig. In de fantastische speelzones van PEPPA PIG World of Play beleef je telkens iets nieuws!

Souvenirwinkel

Voor de allerleukste cadeautjes kun je terecht bij dé Peppa Pig-souvenirwinkel van Nederland. Bij de winkel van Meneer Vos moet je zijn voor een tal van artikelen. Dit is het moment voor een knuffeldier van Kelly Konijn of George. Iedere bezoeker van Westfield Mall of the Netherlands kan de winkel gratis bezoeken. Zo neem jij altijd de allerleukste items mee naar huis!

Campervan Café

In de gezellige, gele familiecamper vind je allerlei lekkers. Hier haal je warme en koude snacks, maar ook je favoriete drankje. Zo smul je van mini pizza’s, nuggets en poffertjes. Heb je een allergie? Ook daar is aan gedacht! Ook voor gluten- en/of lactosevrije gerechten ben je hier namelijk aan het juiste adres.

Kijk voor meer informatie en de actuele openingstijden op de website van PEPPA PIG World of Play.

Veelgestelde vragen over PEPPA PIG World of Play

1. Wat zijn de openingstijden van PEPPA PIG World of Play?

Je bezoekt PEPPA PIG World of Play dagelijks vanaf 10.00 of 11.00 uur. De laatste toegang is om 16.00 uur en PEPPA PIG World of Play sluit de deuren om 18.00 uur. Bekijk de kalender voor de actuele openingstijden.

2. Mag je op blote voeten komen spelen?

Je moet tijdens je bezoek altijd sokken en/of schoenen dragen. Zo zorg je ervoor dat je altijd veilig kunt spelen. Wil je graag alleen op je sokken spelen? Trek dan antislipsokken aan! Hiervoor kun je terecht bij de ingang van Het Ondergrondse Avontuur van Kelly Konijn, Het Fort van George, De Boomhut van Peppa Pig en het Campervan Café.

3. Mag je zelf eten en drinken meenemen?

Het is niet toegestaan om zelf eten en drinken mee te nemen vanwege de hygiëne en voedselveiligheid van jou en de andere bezoekers. Gelukkig is er bij het Campervan Café genoeg lekkers verkrijgbaar!

4. Kun je je spullen achterlaten in een kluisje?

Er zijn bij PEPPA PIG World of Play geen kluisjes beschikbaar om je spullen in achter te laten. Wel is er een garderobe waar je je jas kunt ophangen. Vergeet niet om je waardevolle spullen veilig bij je te houden!

5. Mag je PEPPA PIG World of Play tussendoor verlaten?

Het is niet mogelijk om de speeltuin tijdens je bezoek te verlaten en later terug te komen. Ben je van plan om iets te eten en/of te winkelen in Westfield Mall of the Netherlands? Zorg er dan voor dat je dit doet voor of na je bezoek aan PEPPA Pig World of Play.