www.tripper.nl

NEMO

Helaas, er zijn geen deals gevonden.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

NEMO

NEMO Science Museum is een interactieve leeromgeving. Het publiek komt in aanraking met wetenschap en technologie. Als bezoeker ervaar je hoe je leven wordt beïnvloedt door de wetenschap en technologie.

Activiteiten

Op de tweede verdieping is er een werkplaats te vinden. Je kunt er aan de slag als uitvinder in een workshop. Ga aan de slag met licht en schaduw of maak een reuzenarm! Ook kun je gaan kijken naar een demonstratie over ketting reacties. Het gaat hier om actie/reactie en oorzaak/gevolg. Wil je graag experimenten uitvoeren? Dan ga je naar het laboratorium. Hier word je zelf wetenschapper. Je krijgt een witte lab jas en een bril. Daarna ga je aan de slag met bakpoeder, azijn en allerlei andere spullen waarmee je hele leuke experimenten en proefjes gaat doen.

Kinderlezingen

Iedere maand zijn er kinderlezingen. Samen met een wetenschapper ga je met proefjes en  opdrachten op zoek naar antwoorden op bijvoorbeeld: Hoe werkt VR en waar blijven vogels in de winter? Tijdens elke lezing staat een echte kindervraag centraal. 


NEMO is op sommige maandagen geopend.
Voor meer informatie en actuele openingstijden kijk op de website van NEMO Science Museum.


 

 

 
 

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10 - 17:30
Woensdag
10 - 17:30
Donderdag
10 - 17:30
Vrijdag
10 - 17:30
Zaterdag
10 - 17:30
Zondag
10 - 17:30