Helaas zijn er geen deals gevonden.

Museum Speelklok

Museum Speelklok

Gek op muziek? Dan is Museum Speelklok in Utrecht het perfecte uitje. Het museum is gevestigd in de oude Buurkerk midden in het centrum van Utrecht. Je stapt in dit museum in de wondere wereld van de zelfsmerende muziekinstrumenten. Laat je verrassen door de vrolijke muziek en bewonder muziekinstrimunten in allerlei soorten en maten. Van kleine speeldoosjes, automaten en speelklokken tot enorme carillonklokken, orchestrions, dans- en straatorgels. 

Er zijn heel veel leerzame en vrolijke activiteiten waarin de kinderen centraal staan. Zo heeft Museum Speelklok iedere woensdag-, zaterdag- en zondagmiddag een kinderrondleiding en kunnen de kinderen dagelijks speuren naar Orgelaapje Toon. Aan de hand van een “Toonkaart” zoeken de kinderen op een actieve manier het hele museum af!

Bereikbaarheid 

Je kunt de auto het beste parkeren in de garages Springweg en Hoog Catharijne. Er wordt aangeraden om met het openbaar vervoer te reizen. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden. 

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 - 17:00
Woensdag
10:00 - 17:00
Donderdag
10:00 - 17:00
Vrijdag
10:00 - 17:00
Zaterdag
10:00 - 17:00
Zondag
10:00 - 17:00

Locatie