www.tripper.nl

Mrs Robinson

Mrs Robinson

Bij Mrs Robinson in Beek kun je terecht voor het diner, een hapje tussendoor met een drankje of voor een compleet avondje uit. Mrs Robinson heeft een prachtig interieur, geraffineerde keuken en een uitgebreide drankenkaart. Als je binnen bent, is er eigenlijk geen weg meer terug.

Het concept

Geniet van eerlijke en spannende gerechten die bereid zijn met dagverse ingrediënten. De ingrediënten worden op vertrouwde plekken gehaald uit de buurt. De gerechten worden voor je bereid in een open keuken. Karaktervolle wijnen kunnen natuurlijk niet ontbreken. Bij Mrs Robinson kun je lekker lang na tafelen of een drankje doen bij de bar met een stylish drankje. Een huis-dj vermaakt je met bijpassende muziek. 

Impressie van het menu

  • Lunch: Voor de lunch kun je genieten van heerlijke eggs benedict of bijvoorbeeld een tuna bowl met spicy mango en guacamole.
  • Diner: Voor het diner kun je kiezen voor een 3-, 4- of 5-gangen diner. Hierbij is ook de mogelijkheid om er een wijnarrangement bij te nemen. Als voorgerecht  kun je bijvoorbeeld kiezen uit oesters of een klassieke steak tartaar. Als hoofdgerecht heb je onder andere keuze uit een Tomahawk steak voor 2 personen of je kiest voor een heerlijke diamandhaas.
  • Dessert:  Geniet na met een heerlijk kaasplankje of neem iets zoets van patissier Jorrit Fredrix die je wekelijks verrast met spannende creaties.
  • Bites: Er zijn ook genoeg keuzes van de bar & bites kaart. Crostino's met dips, luxe bitterballen, torpedo garnalen of gefrituurde inktvis. Keuze genoeg om je smaakpupillen tot een hoogtepunt te brengen. Natuurlijk kan een drankje niet ontbreken en daarom is er ruime keuze uit de uitdagende drankkaart met onder andere spannende coctailse en gin & tonics.


Kijk voor het gehele menu, meer informatie en actuele openingstijden op de website van Mrs Robinson. 

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
12:00 - 00:00
Woensdag
12:00 - 00:00
Donderdag
12:00 - 00:00
Vrijdag
12:00 - 01:00
Zaterdag
12:00 - 01:00
Zondag
Gesloten

Adres en routebeschrijving

Locatie
Mrs. Robinson
Markt 11
6191 JH Beek
Routebeschrijving