www.tripper.nl

Movie Park Germany

Movie Park Germany

Op zoek naar een dagje pret voor jong en oud? Ga met het hele gezin erop uit naar Movie Park Germany waar de grootste tv-helden tot leven komen! Met meer dan 40 attracties en shows heb je gegarandeerd een hele dag plezier. Ontmoet je favoriete animatiehelden zoals Spongebob, Dora en de Teenage Mutant Ninja Turtles!

In Movie Park is er genoeg te doen voor iedereen. Hieronder een paar van onze must-sees voor iedere leeftijd.  

Kinderen tot 7 jaar  

Deze 4 meter hoge mini vrije val zorgt bij iedere kleine avonturier voor grote pret! Met begeleiding mogen kinderen al vanaf 90 centimeter genieten van deze attractie. De Wonder Pets Flyboat attractie is gebaseerd op de echte Flyboat uit de serie Wonder Pets! Deze attractie is te vinden in Nickland. In dit themagebied kan je de leukste en gaafste Nickelodeon gerelateerde attracties en helden vinden! 

Kinderen tussen 7-11 jaar  

In de achtbaan ‘Ghost Chasers’ breng je een bezoekje aan het welbekende Bikini Bottom. Bikini Bottom wordt geteisterd door geesten en jij zit er middenin! Met de Vliegende Hollander op je hielen heb je gegarandeerd een avontuurlijke rit. Kom langs en probeer samen met Spongebob de geesten te verjagen en uit de handen van de Vliegende Hollander te blijven!  

Jeugd  

Deze achtbaan van ongeveer 1000 meter is de eerste Duitse houten achtbaan. De achtbaan is compleet in Wilde Westen sfeer opgezet en zorgt voor een ultieme ervaring. Op een hoogte van ongeveer 30 meter ben je niet alleen verzekerd van een spannend tochtje van maar liefst 70 km/u, maar heb je ook nog eens een geweldig uitzicht over het park. Waarom deze achtbaan ‘The Bandit’ heet? Hij berooft je van je zenuwen en misschien ook van je zelfbeheersing, zeker een bezoekje waard dus!  

Volwassenen 

Ook voor volwassenen is er genoeg te doen in Movie Park Germany. Een ritje in de MP Xpress staat garant voor een unieke ervaring, want dit is geen gewone achtbaan! In deze achtbaan bevinden de rails zich namelijk niet onder je voeten, maar boven je hoofd. Je hangt 30 meter boven de grond en verplaatst je met ruim 80 km/u van A naar B! Vergeet vooral je veiligheidsgordel niet om te doen, want de MP Xpress heeft ook nog een looping! Door de adrenaline die door je aderen stroomt zal je bijna vergeten dat je over het Movie Park kunt uitkijken. Stap in en beleef het zelf!  

Na een dag avonturen beleven is het tijd voor een heerlijk hapje eten. Niet alleen de attracties zorgen ervoor dat Movie Park Germany geschikt is voor jong en voor oud, ook de horecagelegenheden zorgen ervoor dat dit park geschikt is voor een breed publiek. Zo heb je onder andere keuze uit Aziatische gerechten, echte Western snacks of de lekkerste pizza’s en pasta’s. Ga je toch liever voor een zoete snack? Op de Hollywood Boulevard kan je heerlijke suikerspinnen, gesuikerd fruit of frisse fruitsalades vinden!  

Kijk voor meer informatie en de actuele openingstijden op de website van Movie Park Germany. 

Openingstijden

Maandag
10:00 - 18:00
Dinsdag
10:00 - 18:00
Woensdag
10:00 - 18:00
Donderdag
10:00 - 22:00
Vrijdag
10:00 - 22:00
Zaterdag
10:00 - 22:00
Zondag
10:00 - 22:00

Adres en routebeschrijving

Locatie
Movie Park
Warner Allee 1
46244 Bottrop-Kirchhellen
Routebeschrijving