www.tripper.nl

Maritiem-en Juttersmuseum Flora

Maritiem-en Juttersmuseum Flora is het leukste familiemuseum van Texel. Beleef de stoere wereld van het strandjutten! Zij hebben een diversiteit van strandvondsten van meer dan 80 jaar! Ontdek het maritieme heden en verleden van onder andere de jutterij, scheepsstrandingen en de KNRM. In de verschillende sfeervolle ruimtes worden, naast de exposities, doorlopend diverse films vertoond. Zij hebben een gezellig museumcafé met een leuke souvenirshop. Voor de kinderen zijn er leuke speurtochten, spelletjes en er is een uitgebreide speeltuin. Juttersmuseum Flora is méér dan een museum!

Kinderen kunnen een speurtocht krijgen. Tijdens de speurtocht kom je diverse leuke spelletjes tegen zoals hengelspel, slingerplank, trekbiljart, bibberspiraal, zeememorie of maak je eigen knoop aan het knopenbord.

Ook is er een grote speeltuin met klimtoren, schommels, slingerschommel en een stawip voor de hele familie. Roetsj van het schip met de kabelbaan van wel dertig meter lang of kruip in een echte reddingcapsule! De kinderen vermaken zich hier prima!

Kijk voor meer informatie op de website van Maritiem-en Juttersmuseum Flora.

Adres en routebeschrijving

Locatie
Maritiem- en Juttersmuseum Flora
Californiëweg 1c
1796 PA De Koog
Routebeschrijving

Openingstijden

Maandag
10:00 - 17:00
Dinsdag
10:00 - 17:00
Woensdag
10:00 - 17:00
Donderdag
10:00 - 17:00
Vrijdag
10:00 - 17:00
Zaterdag
10:00 - 17:00
Zondag
10:00 - 17:00

Zoek op categorie

Download de Tripper-app!

Laat je inspireren en ontdek de leukste uitjes met de nieuwe Tripper-app.

Tripper-app