www.tripper.nl

Linnaeushof

Helaas, er zijn geen deals gevonden.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Linnaeushof

De droom van elk kind: een speeltuin met maar liefst 350 speeltoestellen en attracties. In Linnaeushof kunnen de kinderen zich de hele dag vermaken. Regen of zonneschijn? Het maakt niets uit. Het Linnaeushof beschikt over een binnen- en buitengedeelte. 

Attracties 

Naast alle speeltoestellen, beschikt Linnaeushof ook over veel leuke attracties. De kinderen kunnen karten, glijden van de super glijbaan, salto's maken op de trampolines, een rondje waterfietsen, lekker botsen in de botsauto's, midgetgolfen, een ritje maken in de trein en nog veel meer! 

Buitenspeeltuin 

Wist je dat buitenspelen leuk, leerzaam en gezond is? Het grote aanbod aan speeltoestellen in het Linnaeushof is opgedeeld in speelzones voor kleine en grote kinderen. Voor de allerkleinsten is er Dreumesland. Dit is een veilige speelomgeving met mini speeltoestellen voor kinderen vanaf 2 jaar. Voor de iets oudere kids is er de afgeschermde peuter- en kleuterspeeltuin. Hier kan er onbezorgd gespeeld worden. Naast de grote zandspeelplaats, een educatieve verkeerstuin en luchtkussen zijn er ook vele schommel, draai- en klimtoestellen. In de grote speeltuin zijn er wat meer uitdagende speeltoestellen en attracties voor de oudere kinderen.

Waterspeeltuin 

Lekker weer? Dan is de waterspeeltuin de perfecte plek om lekker te spelen. De waterspeeltuin heeft een sprookjesachtig thema waar de kinderen actief kunnen spelen. 

Binnenspeeltuin 

Zelfs bij slecht weer kun je terecht bij Linnaeushof. In de overdekte speeltuin zijn er kleine botsauto's, lachspiegels, speelkasteel en luchtskelters. Ook is er een groot overdekt springkussen en kunnen de kleintjes spelen in de overdekte peuter- en kleuterspeeltuin Wortelberg. 

Kijk voor meer informatie en de actuele openingstijden op de website van Linnaeushof.

Openingstijden

Maandag
10:00 - 18:00
Dinsdag
10:00 - 18:00
Woensdag
10:00 - 18:00
Donderdag
10:00 - 18:00
Vrijdag
10:00 - 18:00
Zaterdag
10:00 - 18:00
Zondag
10:00 - 18:00

Adres en routebeschrijving

Locatie
Glipperweg 4C
2104 AK Heemstede
Routebeschrijving