www.tripper.nl

Helaas, er zijn geen deals gevonden.
Schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Kinderboekenmuseum

In Den Haag vind je het Kinderboekenmuseum. Dit is een museum waar kinderen spelenderwijs leren over de Nederlandse jeugdliteratuur. Het Kinderboekenmuseum beschik over tentoonstellingen voor kinderen van verschillende leeftijden. 

ABC met de dieren mee

In de tentoonstelling 'ABC met de dieren mee' ontmoeten kinderen al klimmen, klauterend en spelend de leukste kinderboekenbeesten zoals Nijntje, Elmer en Rupsje Nooitgenoeg. Daarnaast ontdekken kinderen letters, klanken en rijmwoorden. Deze tentoonstelling is leuk voor kinderen van 2 t/m 6 jaar. 

Ik ben Kikker 

Kinderen beleven de leukste avonturen bij de tentoonstelling 'Ik ben Kikker'. De boeken van de internationaal vermaarde Max Velthuijs komen tot leven. Ze leren in deze vrolijke doe- en leertentoonstelling over grote emoties zoals liefde, angst en blijdschap. De tentoonstelling is leuk voor kinderen van 0 t/m 6 jaar. 

Papiria 

Ontmoet schrijvers, tekenaars en verhaalfiguren in de tentoonstelling 'Papiria'. Speel de leukste spellen en red Papiria met behulp van Dolfje Weerwolfje, Minoes en Pippi Langkous. In de tentoonstelling Papiria kunnen ook workshops worden gevolgd. Maak een verhaal, een strip, een rap, het kan allemaal! De tentoonstelling is leuk voor kinderen vanaf 7 jaar. 

Kijk voor meer informatie en de actuele openingstijden op de website van het Kinderboekenmuseum. 

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:30 - 17:00
Woensdag
10:30 - 17:00
Donderdag
10:30 - 17:00
Vrijdag
10:30 - 17:00
Zaterdag
10:30 - 17:00
Zondag
10:30 - 17:00

Adres en routebeschijving

Locatie
Prins Willem-Alexanderhof 5
2595 BE Den Haag
Routebeschrijving