www.tripper.nl

Jaderpark

Als je op zoek bent naar een dag vol avontuur, spanning en natuur, dan is Jaderpark in Noord-Duitsland de perfecte bestemming. Jaderpark biedt een unieke combinatie van dierentuin en pretpark die jong en oud zal betoveren. Met een rijke variëteit aan dieren, spannende attracties en leuke speelmogelijkheden, is er voor ieder wat wils. 

Dierenwereld

Een van de belangrijkste trekpleisters van Jaderpark is de uitgebreide dierentuin. Hier kunnen bezoekers meer dan 600 dieren van over de hele wereld bewonderen, van majestueuze tijgers en nieuwsgierige apen tot kleurrijke vogels en exotische reptielen. Het park streeft ernaar om niet alleen een leuke, maar ook een educatieve ervaring te bieden. Informatiepanelen bij de verblijven geven interessante weetjes over de dieren en hun leefgebieden, waardoor bezoekers meer leren over de biodiversiteit en het belang van natuurbehoud.

Pretpark

Naast de dierenattracties biedt Jaderpark een scala aan spannende attracties en ritten die garant staan voor een adrenaline-kick. Of je nu houdt van achtbanen, draaimolens of waterattracties, er is voor elk wat wils. Enkele van de hoogtepunten zijn de "Achterbahn", een spannende achtbaan die je hart sneller doet kloppen, en de "Wildwasserbahn", een verfrissende waterattractie perfect voor warme zomerdagen.

Voor de jongere bezoekers zijn er talloze kindvriendelijke attracties en speeltuinen waar ze zich urenlang kunnen vermaken. De interactieve speelzones en avontuurlijke klimparken zorgen ervoor dat kinderen volop kunnen ontdekken en spelen in een veilige omgeving.

Educatieve whows en voedertijden

Jaderpark biedt ook diverse educatieve shows en demonstraties, waar bezoekers meer te weten kunnen komen over de verzorging en het gedrag van de dieren. Deze shows zijn niet alleen leerzaam, maar ook erg vermakelijk. Daarnaast zijn de voedertijden van sommige dieren een must-see. Het is fascinerend om te zien hoe de dieren reageren op hun verzorgers en hoe hun natuurlijke gedrag tijdens het voederen naar voren komt.

Eten en Drinken

Na een dag vol avontuur kun je in Jaderpark genieten van een breed scala aan eet- en drinkmogelijkheden. Van snelle snacks en ijsjes tot uitgebreide maaltijden, er is voor iedereen iets lekkers te vinden. De diverse restaurants en kiosken in het park bieden zowel lokale als internationale gerechten, zodat je weer helemaal op krachten kunt komen voor de rest van je bezoek.

Dus waar wacht je nog op? Ontdek de magie van Jaderpark en creëer herinneringen die een leven lang meegaan!

Meest gestelde vragen

1. Wat zijn de openingstijden van Jaderpark?

Jaderpark is het hele jaar door geopend, maar de openingstijden variëren per seizoen. Gedetailleerde informatie over de actuele openingstijden kun je vinden op de website van Jaderpark. Het is verstandig om de website te raadplegen voordat je een bezoek plant, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

2. Hoeveel kost een ticket voor Jaderpark?

De ticketprijzen voor Jaderpark verschillen afhankelijk van de leeftijd van de bezoekers en het seizoen. Er zijn aparte tarieven voor kinderen, volwassenen, senioren en gezinnen. Voor de meest actuele prijzen en eventuele kortingen kun je de ticketpagina van de website bekijken.

3. Wat voor dieren en attracties zijn er in Jaderpark?

Jaderpark biedt een combinatie van een dierentuin en een pretpark. In de dierentuin vind je meer dan 600 dieren, waaronder tijgers, apen, vogels en reptielen. Het pretparkdeel heeft verschillende attracties, zoals achtbanen, waterattracties en draaimolens. Er zijn ook speeltuinen en interactieve speelzones voor kinderen.

4. Zijn er eet- en drinkgelegenheden beschikbaar in Jaderpark?

Ja, er zijn meerdere eet- en drinkgelegenheden in Jaderpark. Bezoekers kunnen genieten van een breed scala aan snacks, ijsjes en uitgebreide maaltijden in de diverse restaurants en kiosken verspreid over het park. Deze bieden zowel lokale als internationale gerechten, zodat er voor iedereen iets lekkers te vinden is.

5. Kan ik mijn tickets vooraf online kopen?

Ja, het is mogelijk om je tickets vooraf online te kopen via de website van Jaderpark. Dit kan handig zijn om wachttijden bij de ingang te vermijden en soms zijn er speciale kortingen beschikbaar voor online aankopen.

Kijk voor meer informatie en de actuele openingstijden op de website van Jaderpark. 

Adres en routebeschrijving

Locatie
Jaderpark
Tiergartenstraat 69
26349 Jaderpark
Routebeschrijving

Openingstijden

Maandag
09:30 - 18:00
Dinsdag
09:30 - 18:00
Woensdag
09:30 - 18:00
Donderdag
09:30 - 18:00
Vrijdag
09:30 - 18:00
Zaterdag
09:30 - 18:00
Zondag
09:30 - 18:00

Zoek op categorie

Download de Tripper-app!

Laat je inspireren en ontdek de leukste uitjes met de nieuwe Tripper-app.

Tripper-app