www.tripper.nl

De Huishoudbeurs

De Huishoudbeurs is dé plek waar je in aanraking komt met nieuwe producten van de tofste merken. Daarnaast kom je meer te weten tijdens interessante lezingen in het theater, woon je boeiende workshops bij en smul je van een verfrissend drankje in paviljoen Cheers. Samen met familie en vrienden beleef je op de Huishoudbeurs een heerlijk dagje winkelplezier, laat je je verrassen door aangename activiteiten en proef je de lekkerste smaken.

Segmenten

De Huishouderbeurs heeft de vloer opgedeeld in zes segmenten. Ontdek in Body & Mind hoe je een gezonde geest in een gezond lichaam kunt realiseren. Life & Living helpt je bij het juist indelen van studie, werk en carrière aan de ene kant en ontspanning aan de andere kant. Terwijl je in Food & Drinks kennismaakt met de nieuwste foodtrends, leer je in Home & Garden hoe je ervoor zorgt dat je je helemaal thuis voelt in je eigen huis. Voor de beste aanbiedingen moet je zijn bij Shop Till You Drop, waar je de beste deals vindt op het gebied van huishoudelijke producten, huidverzorging, make-up en nog veel meer.

Artiesten

The Hangout vormt het zesde segment. Hier geniet je dagelijks om 16.00 uur van een sensationeel optreden van een bekende Nederlandse artiest onder het genot van een hapje en drankje. Zing mee met het immens populaire ‘’Engelbewaarder’’ van Marco Schuitmaker, feest erop los tijdens het altijd gezellige ‘’Viva Hollandia’’ van Wolter Kroes of vermaak je tijdens één van de andere geweldige shows.

Workshops

Tijdens de vele workshops ontdek je jouw eigen creatieve potentieel. Leer tijdens een workshop haken de basistechnieken van dit razend populaire handwerk of ondervind hoe je van leer de mooiste portemonnees en sleutelhangers kan maken. Wil je iets moois maken dat je zelf kunt dragen? Bezoek dan zeker de workshop nailart, waar je na afloop met je eigen setje plaknagels naar huis gaat.

Veelgestelde vragen over de Huishoudbeurs 2024

1. Wanneer kun je de huishoudbeurs bezoeken?

Dit jaar bezoek je de Huishoudbeurs in de week van 17 februari tot en met 24 februari 2024. De beurs is open van 11.00 tot 18.00 uur. Donderdag en vrijdag kun je iets langer langskomen, als de beurs geopend is van 11.00 tot 21.00 uur.

2. Waar kun je de huishoudbeurs vinden?

De RAI in Amsterdam is de plek waar in 2024 de Huishoudbeurs plaatsvindt. Het adres is Europaplein 24, 1078 GZ Amsterdam. Alle stands & winkels bevinden zich hier in zes hallen van het Europa Complex.

3. Welke merken kom je tegen op de Huishoudbeurs?

Op de huishoudbeurs maak je kennis met meer dan 300 geweldige merken. Zij nemen de allerbeste aanbiedingen voor je mee, waardoor je prettig bij ze kunt winkelen. Merken die je bijvoorbeeld tegenkomt zijn: Robijn, HAK, Philips, Blokker, LEGO®, Lidl, Intertoys, Sapph, Dr. Oetker, Holland Casino, Blokker, EasyToys, BaByliss, waterdrop®, STËLZ, Autodrop en Holland & Barrett.

Adres en routebeschrijving

Locatie
Huishoudbeurs
Europaplein 24
1078 GZ Amsterdam
Routebeschrijving

Zoek op categorie

Download de Tripper-app!

Laat je inspireren en ontdek de leukste uitjes met de nieuwe Tripper-app.

Tripper-app