www.tripper.nl

Hans & Grietje Zeewolde

Helaas, er zijn geen deals gevonden.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Hans & Grietje Zeewolde

Te midden van het prachtige Flevolands polderlandschap, in de achtertuin van Amsterdam, is een betoverend sprookje te vinden! Hans & Grietje Pannenkoekenhuis en speelpark ligt in het prachtige Zeewolde, vlak naast de Veluwe en makkelijk bereikbaar vanaf de snelweg. 
Sprookjes worden werkelijkheid en je stoutste dromen komen uit.

Er was eens…
In 2005 ontstond het eerste Hans & Grietje huisje, gelegen aan de rand van het bos (tegenover de huidige locatie). Met het verstrijken van de jaren groeide niet alleen het aantal gasten, maar ook het restaurant. Al gauw werd het pannenkoekenhuis verplaatst naar de huidige locatie en werd er flink uitgebreid, inclusief speelpark voor de jongste bezoekers. Helaas zorgde een grote brand in juli 2015 ervoor dat het complete restaurant in vlammen opging. Een grote tegenslag, maar Hans en Griet gingen niet bij de pakken neerzitten.

Nog lang & gelukkig…
In 2016 is begonnen met de bouw van het huidige pand. Een groots pannenkoekenrestaurant, uniek qua vormgeving en aankleding. Niet voor niets noemen de gasten Hans & Grietje “het meest magische pannenkoekenhuis van Nederland”. Door vol in te. zetten op de beleving en niet alleen eten, hebben zij een plek gecreëerd waar je je echt in een sprookje waant. Voor kinderen is er in en rondom het restaurant van alles te beleven. Ouders weten dat kinderen op een veilige manier kunnen spelen en ontdekken, zodat zij rustig kunnen genieten van een onbezorgd dagje uit.

Kijk voor meer informatie op de website van Hans & Grietje

Openingstijden

Maandag
11:00-21:00
Dinsdag
11:00-21:00
Woensdag
11:00-21:00
Donderdag
11:00-21:00
Vrijdag
11:00-21:00
Zaterdag
11:00-21:00
Zondag
10:00-21:00

Adres en routebeschrijving

Locatie
Hans & Grietje Zeewolde
Sternweg 2a
3898LJ Zeewolde
Routebeschrijving