www.tripper.nl

Gamehal Spijkenisse

Gamehal Spijkenisse

Bij Arcade Center Spijkenisse beleef je een opwindende tijd met een scala aan zowel klassieke als hedendaagse games. Met een uitgebreide collectie van meer dan 25 games is er voldoende amusement voor zowel jong als oud.

Spellen

Hier kom je al je favoriete spellen tegen. Racefans scheuren op hun eigen superbike tijdens een razendsnelle race. Ook liefhebbers van nostalgische games kunnen zich vermaken bij deze arcadehal, waar de airhockeytafel en flipperkast voor herhaaldelijk plezier zorgen. En natuurlijk ben je hier op de juiste plek voor echte klassiekers zoals PACMAN en Space Invaders. Maak een foto van je highscore, voeg die toe aan het live scoreboard en kom bovenaan te staan!

Evenement

Arcade Center Spijkenisse is een fantastische locatie voor het vieren van een feestje. Zo kunnen jij en je vrienden onbeperkt genieten van de volledige arcade. In een speciale ruimte kun je ontspannen en smullen van heerlijke traktaties. Voor grotere groepen vanaf 25 personen is het mogelijk om de gehele arcade af te huren, perfect voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest!

Kijk voor meer informatie en de actuele openingstijden op de website van Gamehal Spijkenisse.

Adres en routebeschrijving

Locatie
Gamehal Spijkenisse
Spuitstraat 6
3201 AR Spijkenisse
Routebeschrijving

Zoek op categorie

Download de Tripper-app!

Laat je inspireren en ontdek de leukste uitjes met de nieuwe Tripper-app.

Tripper-app