Fletcher Hotel

Op fantastische locaties verspreid over Nederland vind je alle Fletcher hotels. Vind ze bijvoorbeeld aan het strand, midden in de duinen, in de prachtige heuvels van Limurg of in één van de historische steden van Nederland. De hotel-restaurants zijn authentiek met elk een andere sfeer en beleving en veelal gevestigd in historierijke gebouwen. Bekijk alle locaties op de website van Fletcher hotels.

Ontspannen en genieten!

Fletchers hotels bieden alle gelegenheid om optimaal te ontspannen en te genieten. Elk hotel beschikt over een eigen restaurant waar je kunt genieten van verschillende culinaire specialiteiten. Bij Fletcher hotels is het dineren gegarandeerd smaakvol en gevarieerd! Naast dineren kun je ook genieten van een heerlijke high tea of gezellig borrelen in de bar. De ideale uitvalsbasis om weer is even goed bij te kletsen of simpelweg te genieten van wat tijd samen.

Confetti
Win met een draai aan de Wheel of Deal!

Win fantastische prijzen door te draaien aan de Wheel of deal! Geef het e-mailadres op waarop jij de prijs wil ontvangen en je krijgt de kans om één keer te draaien. Bovendien ontvang je onze gratis nieuwsbrief met exclusieve aanbiedingen.

Wheel Of Deal Confetti Wheel Of Deal Confetti Wheel Of Deal Wijzer Wheel Of Deal Rad