www.tripper.nl

Efteling

Helaas, er zijn geen deals gevonden.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Efteling

Het begon allemaal op 31 mei 1952. Op deze dag werd de Efteling officieel geopend. Sindsdien is het park razend populair. Niet alleen bij kinderen, maar ook bij volwassenen. Denk je aan de Efteling, dan denk je aan sprookjes. De Efteling wordt ook wel 'Hoeder van sprookjes' genoemd. Het prachtige Sprookjesbos is het hart van het park. Inmiddels zijn er maar liefst 29 sprookjes te bewonderen. Elk sprookje heeft zijn eigen wijze les. 

Naast de sprookjes beschikt het park ook over betoverende attracties. Voor de allerkleinsten, maar ook voor de echte sensatiezoekers. De leukste familieattracties zijn natuurlijk de Droomvlucht, Symbolica en Carnaval Festival. Liever wat meer avontuur? Maak een spannende rit in Joris en de Draak, maak een vrije val van 37,5 meter in de Baron 1898, stap aan boord van de Vliegende Hollander en maak loopings in de Python. 

Van al die attracties krijg je trek. In de Efteling zijn er genoeg ruimtes om even een snelle hap te halen of om uitgebreid te eten. Geniet bijvoorbeeld van een heerlijke pannenkoek bij Polles Keuken of van een lekker kippetje bij Het Wapen van Raveleijn. Ruim je gedurende dag wel je afval op? Holle Bolle Gijs eet graag jouw vuile papiertjes op. 

Overnachten 

Een bezoek aan de Efteling nog leuker maken? Blijf slapen in het Efteling Hotel of in de vakantieparken Efteling Bosrijk en Efteling Loonsche Land. Een overnachting is altijd inclusief onbeperkt toegang tot de Efteling en gratis voor kinderen t/m 3 jaar. 

Kijk voor meer informatie en de actuele openingstijden op de website van de Efteling. 

Openingstijden

Maandag
10:00 - 18:00
Dinsdag
10:00 - 18:00
Woensdag
10:00 - 18:00
Donderdag
10:00 - 18:00
Vrijdag
10:00 - 18:00
Zaterdag
10:00 - 18:00
Zondag
10:00 - 18:00

Adres en routebeschrijving

Locatie
Europalaan 1
5177 KW Kaatsheuvel
Routebeschrijving