www.tripper.nl

De Beren

Bij De Beren kun je op elk moment van de dag genieten van verrukkelijke maaltijden. Met 50 eetgelegenheden en meer dan 30 locaties voor bezorging is er altijd een filiaal in de nabije omgeving.

Menu

Bij De Beren smul je onder meer van saté en spareribs. De menukaart voorziet tevens in ruime keuze aan vegetarische en veganistische opties. Je geniet onder meer van breekbrood met kruidenspread, gegrilde zalm en witte chocolade crème brûlée.

Gezelschap

Het is absoluut geen probleem om met een groep naar De Beren te komen. Het is een uitmuntende locatie voor een plezierige lunch met collega's of een feestelijk verjaardagsfeest. Ook voor een gezellige borrel ben je hier op de juiste plek.

Locaties

Tijd voor een feestje, want De Beren bestaat 40 jaar! Met de opening van het eerste restaurant in Rotterdam in 1984 was de toon gezet. Vandaag de dag kun je in elke provincie een keuze maken uit de klassiekers van De Beren. Zo eet je tegenwoordig gezellig een hapje in Amsterdam-Noord, aan het Hortusplein in Haarlem of in Den Haag-Ypenburg.

Kijk voor meer informatie en de actuele openingstijden op de website van de Beren.

Zoek op categorie

Download de Tripper-app!

Laat je inspireren en ontdek de leukste uitjes met de nieuwe Tripper-app.

Tripper-app