www.tripper.nl

Coronel Events

Coronel Events

De activiteiten van Coronel zijn het perfecte uitje met vrienden, familie of collega's. 

Voor de avonturiers

Zand, stof en avontuur, dat is de Dakar Challenge Escape Room! Je kunt de Dakar Challenge met twee teams tegelijk spelen. Elk team speelt in een aparte, identieke kamer. Hierdoor is het niet alleen een race tegen de klok, maar ook een race tegen een ander team! 

Zin om de hoogte in te gaan? Verleg je grenzen en klim over 40 hindernissen tot 10 meter hoogte. Bij Coronel kun je lekker koel en rupsvrij klimmen! Het indoor klimpark bestaat uit 3 routes op verschillende hoogtes met een stijgende moeilijkheidsgraad.

Of ga de uitdaging aan en schakel je tegenstanders uit in de 1000 m2 grote Q.zone Lasergame Arena. Beweeg met een high-tech lasergun door meerdere verdiepingen vol obstakels en echte autowrakken. Naast het lasergamen kun je een nieuwe realiteit instappen in de virtuele wereld. Gewapend met een VR bril en een geweer stap je in een 200m2 virtuele wereld en is het aan jou en je team om samen de missie succesvol te volbrengen. 

Balletje slaan in het donker

Ben je op zoek naar een unieke activiteit voor jong en oud? Glow in the Dark Midgetgolf bij Coronel is dan het perfecte uitje. Je speelt midgetgolf in het donker, waarbij de baan en de decors zijn verlicht met fluorescerende blacklights. Tijdens de ronde over de 18-holesbaan ga je op avontuurlijke tocht langs diverse fantasiewerelden. Je ziet kleurrijke vissen en koralen in prachtige oceanen, je treft tijgers en leeuwen in de jungle, je ontmoet grote ijsberen in een feeërieke ijswereld en je laat je meevoeren in een wereld vol sterren en planeten. 

Kijk voor meer informatie en de actuele openingstijden op de website van Coronel Events.

 

Adres en routebeschijving

Locatie
IJsselmeerstraat 314
1271 GE Huizen
Routebeschrijving
Locatie
Havenstraat 295
1271 GD Huizen
Routebeschrijving