www.tripper.nl

Avonturenboerderij Molenwaard

Avonturenboerderij Molenwaard

Op zoek naar een leuk en educatief uitje? Avonturenboerderij Molenwaard is het perfecte uitje voor kinderen in de leeftijd 2 tot 8 jaar. Geniet heerlijk een dagje van het Hollandse landleven. 

Beleef, speel, leer en ontdek! 

Bij Avonturenpark Molenwaard is ontzettend veel te doen en te beleven! Lekker weer? Ga lekker bootje varen en bekijk de polder vanaf het water. Of leer alles over groente en fruit in de kassen en kweek je eigen groente in de moestuin. Wil je alles weten over de polder en de zeespiegel? Ontdek het tijdens polderspelen. 

Dieren

Aan dieren ook zeker geen gebruik op Avonturenboerderij Molenwaard. Wandel door de vlindertuin, spot vogels vanuit de vogelkijkhut, leer alles over bijen, knuffel met schattige konijntjes en geitjes in de knuffelweide, maak een ritje op de een pony, ontmoet de varkentjes, neem een kijkje bij de kippenweide en ontdek het leven van de koe, ezel en schapen.

Fien & Teun

Wie kent ze niet! Fien & Teun, het vrolijke boertje en boerinnetje. De verhalen van deze twee boerenkinderen dienen als rode draad voor de activiteiten bij Avonturenboerderij Molenwaard. Op hoogseizoendagen kun je Fien & Teun een dikke knuffel geven, met ze op de foto en genieten van hun vrolijke minishow in hun eigen theater. 

Themamaanden

Elke maand heeft Avonturenboerderij Molenwaard een ander thema. Fien & Teun nemen je mee op een nieuw avontuur, waarbij het Hollandse buitenleven centraal staat. 

Kijk voor meer informatie en de actuele openingstijden op de website van Avonturenboerderij Molenwaard. 

 

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 - 16:30
Woensdag
10:00 - 16:30
Donderdag
10:00 - 16:30
Vrijdag
10:00 - 16:30
Zaterdag
10:00 - 16:30
Zondag
10:00 - 16:30

Adres en routebeschrijving

Locatie
Avonturenboerderij Molenwaard
Wilgenweg 3
2964 AM Groot-Ammers
Routebeschrijving