Helaas zijn er geen deals gevonden.

AquaZoo Leeuwarden

AquaZoo Leeuwarden 

Wat jouw lievelingsdier ook is, bij AquaZoo vind je hem ongetwijfeld. Van luiaard tot ijsbeer en van kangoeroe tot rode panda. Iedere dag valt er wel iets nieuws te ontdekken bij AquaZoo. De dierentuin beschikt over verschillende speeltuinen en spannende avonturenroutes door het park. De kinderen kunnen zich lekker uitleven. AquaZoo beschikt ook over twee horecapunten en diverse picknickplaatsen. Hier kun je terecht voor een lekker hapje en drankje. 

Zoo programma 

Dagelijks worden er educatieve prestaties gegeven, zoals de Piranha Vreetfestijn en Pinguïn Haringhapfestijn. Zie hoe de dieren gevoerd worden en luister naar leuke informatie dat wordt verteld. Ook kun je een kijkje nemen bij de voederprestatie van wasberen, Aziatische kleinklauwotters en rode panda’s en ontdek wat zij eten! Geniet tot slot van de ijsbereninspectie. Neem een kijkje achter de schermen en maak de medische controles die de dierenverzorgers dagelijks bij de ijsberen doen van dichtbij mee. 

Bereikbaarheid 

Je kunt de auto parkeren op het parkeerterrein. Vanaf Centraal Station Leeuwarden kun je de bus nemen en stoppen bij bushalte 'Kleine Wielen'. De bushalte bevindt zich vlak voor het park.  Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden. 

Openingstijden

Maandag
10:00 - 17:00
Dinsdag
10:00 - 17:00
Woensdag
10:00 - 17:00
Donderdag
10:00 - 17:00
Vrijdag
10:00 - 17:00
Zaterdag
10:00 - 18:00
Zondag
10:00 - 18:00

Locatie