www.tripper.nl

Aqua Mundo Center Parcs

Aqua Mundo Center Parcs

Een dagje ontspannen te midden van de natuurlijke pracht van Center Parcs is voor velen een welkome ontsnapping uit het alledaagse leven. Of je nu op zoek bent naar avontuurlijke waterglijbanen, rustgevende zwembaden, of gewoon wilt genieten van quality time met je dierbaren, Aqua Mundo biedt het allemaal. Laten we eens kijken naar wat deze bestemming zo speciaal maakt.

Gelegen te midden van de weelderige bossen en prachtige landschappen die kenmerkend zijn voor Center Parcs, is Aqua Mundo veel meer dan alleen een zwembad. Het is een waterparadijs voor alle leeftijden, ontworpen om zowel sensatiezoekers als ontspanningszoekers aan te trekken.

Meest gestelde vragen 

1. Moet ik van tevoren reserveren voor Aqua Mundo?
Het wordt aanbevolen om vooraf te reserveren voor Aqua Mundo, vooral tijdens drukke periodes zoals schoolvakanties en feestdagen. Dit kan worden gedaan tijdens het boeken van je verblijf bij Center Parcs of via de website van Center Parcs als je al een boeking hebt.

2. Welke activiteiten en attracties zijn er in Aqua Mundo?
Aqua Mundo biedt een scala aan attracties, waaronder glijbanen van verschillende snelheden en hoogtes, wildwaterbanen, golfslagbaden, kinderbaden, bubbelbaden en soms zelfs wellnessfaciliteiten zoals sauna's en stoombaden.

3. Zijn er speciale regels voor kinderen in Aqua Mundo?
Ja, voor de veiligheid van alle gasten gelden er specifieke regels en voorschriften voor kinderen in Aqua Mundo. Deze kunnen variëren per attractie en park, maar over het algemeen moeten kinderen onder een bepaalde leeftijd mogelijk onder toezicht van een volwassene zijn, en sommige attracties hebben lengte- of leeftijdsbeperkingen.

4. Mag ik mijn eigen eten en drinken meenemen naar Aqua Mundo?
In de meeste gevallen is het niet toegestaan om eigen eten en drinken mee te nemen naar Aqua Mundo. Center Parcs heeft meestal horecagelegenheden binnen Aqua Mundo waar je snacks, drankjes en maaltijden kunt kopen.

Kijk voor meer informatie en actuele openingstijden op de website van Center Parcs Aqua Mundo.

Adres en routebeschrijving

Locatie
Center Parcs Het Meerdal
Laagheideweg 11
5966 PL America
Routebeschrijving
Locatie
Center Parcs Limburgse Peel
Peelheideweg 25
5966 PJ America
Routebeschrijving
Locatie
Centerparcs De Huttenheugte
Reindersdijk 55
7751SH Dalen
Routebeschrijving

Openingstijden

Maandag
11:00 - 20:00
Dinsdag
11:00 - 20:00
Woensdag
11:00 - 20:00
Donderdag
11:00 - 20:00
Vrijdag
11:00 - 20:00
Zaterdag
11:00 - 20:00
Zondag
11:00 - 20:00

Zoek op categorie

Download de Tripper-app!

Laat je inspireren en ontdek de leukste uitjes met de nieuwe Tripper-app.

Tripper-app