Voetbal en vriendschap in de humoristische musical All Stars

€ 48,85 € 25
Uitverkocht!

Voetbal en vriendschap in de humoristische musical All Stars

Dé musical voor echte voetbalfanaten, maar ook voor hen die niet direct veel met voetbal hebben is dit een hilarische show vol herkenbare clichés. Zet het bier maar vast koud!

49% Korting
Je bespaart
€ 23,85
Verkocht
Verkocht
20+

Wat te verwachten

 • 1e Rang ticket voor de musical All Stars in Theater De Spiegel in Zwolle (t.w.v. €48,85)
 • Een hilarische voorstelling waarin vriendschap en voetbal centraal staan
 • Bekend van de gelijknamige film en serie
 • Met bekende gezichten als Jim Bakkum, Kees Boot, Levi van Kempen en velen anderen
 • Met live muziek van Menno Theunissen, Richard Veltman, Jurgen Burdorf, Angelo Toorré en Jeroen Dur 
 • De voorstellingen starten om 20:00. De voorstelling duurt 2 uur en 50 minuten inclusief pauze
 • Jong, oud, man, vrouw; leuk voor iedereen!

Voorwaarden

 • De voucher is geldig op de door jou gekozen avond 
 • Reserveren: Na aankoop van de voucher op de door jou gekozen datum is reserveren niet meer nodig
 • Als er meerdere tickets in een bestelling worden gekocht, zorgt de Nationale Theaterkassa ervoor dat je naast elkaar zit
 • Let op: De voucher is niet je entreebewijs, maar je betalingsbewijs. Je ontvangt het officiële entreeticket uiterlijk 24 uur voor de musical per e-mail vanuit de Nationale Theaterkassa

Locatie

Locatie
Spinhuisplein 14,
8011 ZZ Zwolle
Routebeschrijving

Meer informatie

Musical All Stars
De film- en seriehit All Stars is binnenkort te bewonderen in Theater De Spiegel in Zwolle! De gelijknamige comedy-musical met onderwerpen als vriendschap, eigenwijze vrouwen en natuurlijk slechte voetbal is een leuke musical voor jong en oud! 

De jongens van Swift Boys 8 laten niks hun tegenhouden om iedere zondag samen op het veld te staan voor een potje voetbal. Nu ze de dertig naderen beseffen ze zich plotseling dat hun leven behoorlijk is veranderd. Van zwangere vriendinnen tot buitenechtelijk gerommel en carrièreplannen; het komt allemaal naar voren is deze comedy-musical! Wat er de afgelopen jaren niet veranderd is, is het trainen op zondag en de nooit veranderende kleedkamergein. 

Bezoekersinformatie 
Theater De Spiegel is met zowel de auto als het openbaar vervoer goed te bereiken. Kom je met de auto? Navigeer dan naar 'Spinhuisplein 14 in Zwolle'. Vlakbij het theater ligt het parkeerdek Noordereiland. Bij avondvoorstellingen kost een uitrijkaart €5,50, deze is te koop bij de informatiebalie van het theater. Ook kun je parkeren in parkeergarage Diezerpoort, vanaf deze parkeergarage is Theater De Spiegel te bereiken via de loopbrug.

Reis je met het openbaar vervoer? Neem dan stadsbus 3 of 4 vanaf station Zwolle naar Theater De Spiegel, halte Winkelcentrum Diezerpoort. Kijk voor actuele reistijden en jouw persoonlijke reis op 9292.nl. 

Kijk voor meer informatie op de website van All Stars de musical.

Veelgestelde vragen

Na betaling vind je de vouchers terug onder 'mijn vouchers' in je profiel.

Ja, nadat je de deal hebt betaald, ontvang je van ons een e-mail met daarin een bevestiging. Daarnaast is de deal zichtbaar onder 'mijn vouchers'. Hier heb je de mogelijkheid de tickets te downloaden en uit te printen.

We accepteren betalingen met iDeal, Bancontact, MasterCard, Visa, American Express en PayPal.

Het is niet mogelijk om meerdere deals van verschillende aanbieders in 1 keer te kopen. Hiervoor verzoeken wij je om meermaals een transactie te doen. Het doen van een transactie is gratis.

Let op: je kunt wel meerdere tickets kopen van 1 deal, dit is geen probleem.

Confetti
HAAL MEER UIT JE
VAKANTIEGELD

Niet naar één, niet naar twee, maar naar véél meer mooie bestemmingen met je vakantiegeld via Tripper. Draai het rad en win tickets of nóg meer korting voor de leukste uitjes. Claim de prijs in jouw account en ontvang onze nieuwsbrief boordevol aanbiedingen voor de leukste dagjes weg. Plezier start bij Tripper!

Wheel Of Deal Confetti Wheel Of Deal Confetti Wheel Of Deal Wijzer Wheel Of Deal Rad