Ticket voor The Addams Family in Den Haag!

€ 70,50 € 42,30
Uitverkocht!

Ticket voor The Addams Family in Den Haag!

The Addams Family is een komische voorstelling met een absolute sterrencast. Kom deze Broadway-hit musical bewonderen van 19 t/m 23 december in het World Forum Den Haag!

40% Korting
Je bespaart
€ 28,20
Verkocht
Verkocht
100+

Wat te verwachten

  • Dealoptie 1: 1e rang ticket voor The Addams Family - doordeweeks (t.w.v. € 64,50)
  • Dealoptie 2: 1e rang ticket voor The Addams Family - weekend (t.w.v. € 70,50)
  • Locatie: World Forum in Den Haag
  • Keuze uit meerdere voorstellingen
  • Laat je verrassen door het live orkest, prachtige decors en spectaculaire effecten
  • Hoofdrolspelers: Pia Douwes, Johnny Kraaijkamp en Tony Neef!

Voorwaarden

  • De voucher is eenmalig geldig op de door jou gekozen datum
  • Reserveren: reserveren is niet nodig
  • De voucher van Tripper is geen entreebewijs. Je ontvangt de originele tickets minimaal 1 dag van te voren per e-mail vanuit de ticketpartner "Eventim"
  • Kijk voor meer informatie op de website van The Addams Family

Locatie

Locatie
Churchillplein 10,
2517 JW Den Haag
Routebeschrijving

Meer informatie

Het is de grootste reizende musical in Nederland. The Addams Family is een komische voorstelling met een absolute sterrencast. Hoofdrollen worden gespeeld door Pia Douwes, Johnny Kraaijkamp en Tony Neef. Samen met een live orkest, de nieuwste special effects en een ongeëvenaard decor maken ze van The Addams Family de meest spraakmakende show van het nieuwe seizoen. De musical is vanaf 28 november in een volledig Nederlandse bewerking te zien in slechts negen theaters.

The Addams Family is een productie van het Nederlandse bedrijf TEC Entertainment. Voor de komische musical is alles uit de kast getrokken. Naast de eerder genoemde hoofdrolspelers schitteren onder meer Marjolein Teepen, Irene Kuiper en Terence van der Loo in deze spectaculaire productie vol macabere humor. The Addams Family is daarmee duidelijk onderscheidend. De voorstelling vertelt geen zwaar of beladen verhaal, maar is komisch en bij vlagen zelfs hilarisch. De Nederlandse bewerking van deze van oorsprong Amerikaanse musical is gemaakt door Jon van Eerd en voor de regie tekent de gerenommeerde theatermaker Paul Eenens (bekend van onder meer Was Getekend Annie M.G. Schmidt en Ciske de Rat). De muziek is live en de arrangementen zijn speciaal voor The Addams Family geschreven. Samen met het spectaculaire decor zijn dan ook alle ingrediënten voor handen om van The Addams Family dé theater hit van het nieuwe seizoen te maken.

Het verhaal

De excentrieke Addams Family is springlevend. De gepassioneerde Gomez (Johnny Kraaijkamp) en zijn geliefde, de bloedstollend mooie Morticia (Pia Douwes), hun duistere ‘schatjes’ Wednesday (Marjolein Teepen) en Pugsley (Martijn Vogel), Oom Fester (Tony Neef), Oma (Irene Kuiper) en uiteraard butler Lurch (Raymond Paardekooper) treden uit de duisternis en verruilen hun macabere villa voor een zwarte komedie in het theater. Dochter Wednesday Addams is volwassen geworden en draagt een schokkend geheim met zich mee. Ze is verliefd op Lucas, een gewone jongen die, tot overmaat van ramp, afkomstig is uit een ‘doodnormaal’ Hollands gezin. Ze deelt het geheim enkel met haar vader Gomez, die echter nog nooit iets voor zijn geliefde Morticia verborgen heeft gehouden. Als Lucas en zijn ouders worden uitgenodigd voor een kennismakingsdiner, komt de waarheid op tafel te liggen. De volle maan schijnt, de geesten worden wakker en de liefde wordt op alle fronten op de proef gesteld.

Over de makers

The Addams Family musical is gebaseerd op de personages die gecreëerd zijn door Charles Addams. De oorspronkelijke muziek en songteksten zijn geschreven door Andrew Lippa, die onder andere ook het script, muziek en teksten voor de Drama Desk prijswinnende musical The Wild Party schreef. Marshall Brickman en Rick Elice schreven samen het script voor de meermaals bekroonde Broadway musical Jersey Boys. Brickman won in 2012 vijf Tony Awards. Het creatieve team van de nieuwe Nederlandse versie van The Addams Family bestaat naast regisseur Paul Eenens en vertaler/bewerker Jon van Eerd uit choreograaf Stanley Burleson en West End musical director Dave Keech. Een team dat garant staat voor een meesterlijke productie. Overal ter wereld – inclusief Broadway – was The Addams Family een enorme hit. De musical is dit seizoen voor de eerste keer in Nederland te zien en de publieke belangstelling overtreft nu reeds alle verwachtingen. Tijdig reserveren is dan ook raadzaam.

Veelgestelde vragen

Na betaling vind je de vouchers terug onder 'mijn vouchers' in je profiel.

Ja, nadat je de deal hebt betaald, ontvang je van ons een e-mail met daarin een bevestiging. Daarnaast is de deal zichtbaar onder 'mijn vouchers'. Hier heb je de mogelijkheid de tickets te downloaden en uit te printen.

We accepteren betalingen met iDeal, Bancontact, MasterCard, Visa, American Express en PayPal.

Het is niet mogelijk om meerdere deals van verschillende aanbieders in 1 keer te kopen. Hiervoor verzoeken wij je om meermaals een transactie te doen. Het doen van een transactie is gratis.

Let op: je kunt wel meerdere tickets kopen van 1 deal, dit is geen probleem.

Confetti
HAAL MEER UIT JE
VAKANTIEGELD

Niet naar één, niet naar twee, maar naar véél meer mooie bestemmingen met je vakantiegeld via Tripper. Draai het rad en win tickets of nóg meer korting voor de leukste uitjes. Claim de prijs in jouw account en ontvang onze nieuwsbrief boordevol aanbiedingen voor de leukste dagjes weg. Plezier start bij Tripper!

Wheel Of Deal Confetti Wheel Of Deal Confetti Wheel Of Deal Wijzer Wheel Of Deal Rad