www.tripper.nl
Beleef een onvergetelijk muzikaal uitje!

Beleef een onvergetelijk muzikaal uitje!

  • Eline  Hillenaar Eline Hillenaar
  • -
  • 19 dec. 2019
Ben jij een echte muziekliefhebber? Trommel dan jouw vrienden op en beleef samen een te gekke middag of avond bij een musical of concert. Tijdens de feestdagen en in het nieuwe jaar staan er leuke muzikale uitjes op de plannen. Wij hebben ze voor jou op een rijtje gezet!

1. Bezoek de mega musical We Will Rock You! 

Wie kent hem niet; de megahit We Will Rock You van Queen. Op 26 december 2019 en 7 januari 2020 kun je genieten van de rockmusical We Will Rock You in het World Forum Theater in Den Haag. De musicalster Tia Architto speelt de rol van Killer Queen. Zing en swing mee met hits als 'Bohemian Rhapsody', 'Don't Stop Me Now', 'Killer Queen' en natuurlijk 'We Will Rock You’. Deze sensationele ode aan rocklegende Queen is al meer dan 20 miljoen mensen in 28 landen gezien. Dit wil je niet missen! 

2. Herleef de jaren zestig bij The Music of Woodstock! 

Op 3 en 4 maart 2020 kun je genieten van de The Music of Woodstock in Het Koninklijk Concertgebouw in Amsterdam. Het muzikale spektakel is een ode aan het legendarische Woodstock Festival 50 jaar terug. Zing mee met iconische hits van Joe Cockers, Joplin, Creedence Clearwater, Crosby, Jimi Hendrix en nog veel meer artiesten. De gastheer van het concert is cabaretier en muziekliefhebber Vincent Bijlo. Beleef een onvergetelijke avond! 

3. Vier Kerst bij The Classic Christmas Concert! 

Kerst is niet compleet zonder de bekende kerstklassiekers. Geniet daarom op 26 december van The Classic Christmas Concert in Het Koninklijk Concertgebouw in Amsterdam. Het Mozart Orchestra zorgt onder leiding van de Nederlandse dirigent Raymond Janssen voor het ultieme kerstgevoel. Reis langs de hoogtepunten uit het internationale kerstrepertoire en luister naar ‘Jingle Bells’, ‘Silent Night’ en ‘Angels We Have Heard In Night’. Het perfecte uitje met de familie op Tweede Kerstdag! 

4. Spectaculair concert van de Soul Sisters! 

In februari schitteren de Soul Sisters in de steden Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Groningen. De grootste hits van onder meer Tina Turner, Aretha Franklin, Diana Ross en Chaka Khan komen voorbij. Het concert wordt uitgevoerd door een grote live band en drie echte ‘Soul Sisters’ die te gekke hits als ‘Respect’, ‘I’m Every Woman’ en ‘Private Dancer’ zingen. Beleef samen met jouw vrienden een muzikale en onvergetelijke avond! 

5. Sluit het jaar muzikaal af bij het Top 2000 Live Café! 

Van 26 t/m 30 december 2019 kun je de derde editie van het Top 2000 Live Café bezoeken in de Jaarbeurs Utrecht in Grand Café Speys. Met de eigen Top 2000 Live Café Band, de dj’s Fred Siebelink en Kasper Kooij en de drie “Soul Sisters” wordt het een groot muzikaal spektakel! Naast de optredens maakt de vinyl store het Top 2000 Live Café uniek. Scoor je favoriete lp’s en neem een aandenken mee naar huis. Nog een leuk pluspunt: bij aankoop van je ticket krijg je een gratis Top 2000 Live Café t-shirt cadeau!

6. Waanzinnig optreden van The Cavern Beatles! 

Het duurt nog even, maar op 6, 7 en 8 maart 2020 kun je genieten van de iconische nummers van The Beatles bij The Cavern Beatles in het World Forum Theater in Den Haag. Niet alleen hun uiterlijk, stemmen en bewegingen lijken sprekend op die van de originele Fab Tour, ook worden er originele retro-VOX-versterkers gebruikt. Hierdoor maak je een spectaculaire en geloofwaardige reis terug in de tijd. Zing mee met legendarische hits ‘Hey Jude’, ‘Please Please Me’ en ‘Can’t By Me Love’. Dit wil je niet missen! 

Wil je op de hoogte blijven van het laatste Tripper nieuws? Volg ons dan op Facebook en Instagram. Vergeet vooral niet jouw Tripper avonturen met ons te delen! #trippernl