www.tripper.nl
De leukste theatershows voor kinderen

De leukste theatershows voor kinderen

  • Samantha Smink Samantha Smink
  • -
  • 18 jul. 2019

Bij theatervoorstellingen denk je al snel aan een volwassen publiek, maar wist je dat er voor kinderen ook tal van theatervoorstellingen te vinden zijn? Shows met voor hun bekende figuren, een mooie eerste kennismaking voor kinderen met live-theater. Wij hebben in dit artikel de leukste theatershows voor je op een rijtje gezet. Leuk voor de hele familie!

PAW Patrol Live! - De Grote Race

PAW Patrol, het reddingsteam bestaande uit zeven heldhaftige puppy’s, komt naar het theater! In de grootse theatervoorstelling PAW Patrol Live! - De Grote Race ga je samen met de pups op een heldhaftig en muzikaal avontuur. De voorstelling staat geheel in het teken van dé Grote Race in Avonturenbaai. Het wordt een spannende strijd tussen burgemeester Goodway en burgemeester Humdinger. Zal dit goed aflopen? Je gaat het zien in deze unieke Nederlandstalige voorstelling boordevol avontuurlijke actie, energieke liedjes en hilarische humor! Net als in de tv-serie zullen ook in deze show belangrijke sociale vaardigheden aan bod komen door het teamwork en de unieke vaardigheden van de zeven Pups. De voorstelling duurt 90 minuten inclusief pauze en is 4 & 5 augustus 2019 te zien in Amsterdam en 9 & 10 augustus 2019 in Den Haag. Na afloop kun je PAW Patrol pups ontmoeten in de foyer van het theater tijdens een korte meet & greet. Met 40% korting naar deze voorstelling? Bekijk de deal voor meer informatie!

Brandweerman Sam Live! - Het Grote Kampeeravontuur

Brandweerman Sam staat altijd paraat! Samen met zijn trouwe brandweerwagen Jupiter en al zijn vrienden uit Piekepolder komt hij naar het theater met de spiksplinternieuw, spannende voorstelling Brandweerman Sam Live! – Het Grote Kampeeravontuur. In het bos bij Piekepolder gaan twee biologen op zoek naar een heel zeldzaam diertje. Brandweerman Sam en Elvis besluiten te helpen met hun ontdekkingsreis. Maar, als de ondeugende Norbert Puk ook meegaat op zoektocht en verdwaald raakt in het bos, dreigt er groot gevaar voor de hele groep. Kan Brandweerman Sam zijn vrienden op tijd redden? Je gaat het zien in de vlammende voorstelling boordevol zang, dans en gewaagde reddingen. De voorstelling duurt 60 minuten en heeft geen pauze. Te zien in Hilversum op 25 augustus 2019, 26 december 2019, 15 februari 2020, 23 mei 2020 en 13 juni 2020. Na afloop kun je Brandweerman Sam en zijn vrienden ontmoeten in de foyer van het theater tijdens een korte meet & greet. De kinderheld nodigt alle jonge bezoekers uit om verkleed als brandweerman of bosranger naar het theater te komen. Met 53% korting naar deze voorstelling? Bekijk de deal voor meer informatie!

Doornroosje - De Musical

Doornroosje, één van de meest geliefde, klassieke sprookjes komt terug naar het theater met Doornroosje – De Musical. Laat je betoveren in de magische familiemusical boordevol liedjes, meedoedansjes en hilarische humor. In deze betoverende musical viert Doornroosje haar eenentwintigste verjaardag én wordt ze gekroond tot koningin. Maar, ergens aan de andere kant van het dorp heeft de gemene tovenares Fien zo haar eigen plannen: zij wilt zelf heersen over het land. Samen met haar man Titus bedenkt ze een listige betovering. Zal de vreselijke slaapspreuk van Fien ooit verbroken worden of blijft Doornroosje voor altijd in dromenland? Je gaat het zien in deze sprookjesachtige voorstelling! De voorstelling duurt 75 minuten en heeft geen pauze. Te zien in Hilversum op 29 september 2019, 16 november 2019, 25 december 2019, 20 juni 2020 en 21 juni 2020. Na afloop kun je de acteurs van Doornroosje De Musical ontmoeten in de foyer van het theater tijdens een korte meet & greet. Doornroosje nodigt alle jonge bezoekers uit om verkleed naar het theater te komen en mee te doen aan de Sprookjesverkleedwedstrijd! Ze maken dan ook nog eens kans op een sprookjesachtig prijzenpakket. Met 53% korting naar deze voorstelling? Bekijk de deal voor meer informatie!

Sesamstraat Live!

Sesamstraat bestaat op 10 november 2019 officieel 50 jaar en komt met hun grootste show ooit naar het theater met Sesamstraat Live! Koekiemonster, Elmo, Tommie en Bert & Ernie, ze zijn er allemaal bij! In deze vrolijke, fantasierijke familiemusical komen de Sesamstraatvriendjes één voor één op een magische wijze tot leven. Het is het begin van een heel bijzonder avontuur waarin alles kan én alles mag. Zing en dans gezellig mee met alle Sesamstraatbewoners en geniet van deze grappige, swingende voorstelling voor het hele gezin. Dus, laat je speelgoed staan en schuif gezellig aan.. Bij zo’n bijzonder feest hoort uiteraard een prachtige taart. Kinderen kunnen hun taart tekenen of knutselen voor het jubileum van Sesamstraat en deze vóór de voorstelling inleveren bij de Sesamstraat-stand. Wie weet, zie je deze creatie terug op het podium! De voorstelling duurt 60 minuten en heeft geen pauze. Te zien in Hilversum op 19, 20 oktober 2019, 9 november 2019, 25 januari 2020 en 22 februari 2020. Na afloop kun je de bewoners van Sesamstraat ontmoeten in de foyer van het theater tijdens een korte meet & greet. Met 53% korting naar deze voorstelling? Bekijk de deal voor meer informatie!

Peppa Pig Live! - Verrassingsfeest

Peppa Pig, het lieve varkentje, komt met al haar lieve vriendjes terug naar het theater met de nieuwe familiemusical Peppa Pig Live! - Verrassingsfeest. In deze feestelijke voorstelling vullen slingers en ballonnen de kamer en staat er een grote taart op tafel. Het wordt een hele bijzondere dag! Peppa speelt samen met haar broertje George buiten, maar dan hebben Mama Big en Papa Big een grote verrassing. Ben jij ook benieuwd wat het gaat zijn? Het beloofd in ieder geval één groot feest te worden voor de hele familie met leuke meezingliedjes, swingende meedoedansjes en vrolijke varkentjeshumor. De voorstelling duurt 55 minuten en heeft geen pauze. Te zien in Hilversum op 8 & 14 december 2019. Na afloop kun je Peppa Pig en haar vriendjes ontmoeten in de foyer van het theater tijdens een korte meet & greet. Met 53% korting naar deze voorstelling? Bekijk de deal voor meer informatie!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste Tripper nieuws? Volg ons dan op Facebook en Instagram. Vergeet vooral niet jouw Tripper avonturen met ons te delen! #trippernl