www.tripper.nl
Ontdek de leukste uitjes in België!

Ontdek de leukste uitjes in België!

  • Eline  Hillenaar Eline Hillenaar
  • -
  • 2 jul. 2019

In België is het zomervakantie en dat betekent leuke dingen doen met de kids! Beleef een gezellige dag samen met het gezin. Ga je voor een dagje waterpret of houd je meer van spannende attracties? Wij hebben de leukste deals in België voor jou geselecteerd.

Ontmoet jouw favoriete stripheld bij Comics Station Antwerp

In het treinstation Antwerpen Centraal bevindt zich Comics Station Antwerp. Ga met het hele gezin op een magisch avontuur en geniet van interactieve attracties en 4D parkshows. Beleef unieke avonturen samen met alle stripfiguren in het vier verdiepingen tellende pretpark, met zes themazones en een oppervlakte van meer dan 6.000 m2. Koop je tickets met 31% korting

Ga voor een dag vol natuur en avontuur bij Plopsa Coo

Aan de voet van de beroemde Watervallen van Coo in de Belgische Ardennen vind je Plopsa Coo. Naast de vele outdoor- en indoorattracties zijn er ook dieren te bewonderen in het park. Ontmoet kleine aapjes bij Apeneiland en loop tussen de kippen en geiten bij de doorloopweide. Maak ook kennis met Bumba, Maya, Wickie en Dino’s tijdens de Meet & Greets. Kortom een dag vol plezier bij Plopsa Coo in België! Koop je tickets met 35% korting.

Maak een ritje in de nieuwe attractie Triple Launch Coaster bij Bobbejaanland

Beleef een dag vol sensatie en avontuur bij Bobbejaanland in België. Het oorspronkelijke thema van dit park is het wilde westen, cowboys en indianen. Dit thema is op veel plaatsen in Bobbejaanland terug te vinden. Geniet van meer dan 40 attracties voor jong en oud. Houd je wel van wat spanning? Kies dan voor de virtual reality coasters of de gloednieuwe achtbaan Fury. Maak een duik van meer dan 40 meter en haal een topsnelheid van 100 km/u. Koop je tickets met 36% korting.

Beleef een tropische dag bij Aqualibi

Ga voor een dag vol waterpret bij Aaualibi in Wavre. Geniet samen met de kids van verschillende zwembaden, waterglijbanen en een wildwaterbaan. Natuurlijk is er ook aan de allerkleinsten gedacht. Naast Mini Beach is er nu ook Kiddie Bay met fonteinen, watervallen en glijbanen. Trek gekregen van al dat gezwem? Geniet van een hapje en drankje bij het restaurant van Aqualibi: Palm Beach Club. Koop je tickets met 23% korting.

Bezoek het nummer 1 waterpretpark van de Benelux: Plopsaqua De Panne

Naast Plopsaland De Panne vind je Plopsaqua de Panne. Laat je betoveren door de wondere wereld van dit waterpretpark. Bij Plopsaqua de Panne staat alles in het teken van Studio 100 held Wickie de Viking. Geniet van sensationele glijbanen met speciale licht- en geluidseffecten en kom Maya de Bij en Kabouter Plop tegen in de spectaculaire Wild River. De allerkleinsten kunnen lekker spelen in Wickie’s Speeldorp. Durf jij van de hoogste waterglijbaan van België? Beleef een spetterende dag bij Plopsaqua De Panne. Koop je tickets met 35% korting.

Beleef een sensationele belevenis bij Walibi Belgium

Vlakbij Brussel ligt Walibi Belgium. In 2018 is dit park voor het derde jaar op rij verkozen tot Beste Pretpark van België. Met 15 kinderattracties, 15 familieattracties en 9 spectaculaire thrills heb je gegarandeerd een topdag met het hele gezin! Walibi Belgium beschikt over een ruim assortiment restaurants, dus genoeg keuze voor een hapje en drankje. Voor de kids is er nu de nieuwe achtbaan Fun Pilot. Koop je tickets met 25% korting.

Combineer een dagje dierentuin en attractiepark bij Bellewaerde

Waarom alleen een dagje attractiepark of dierentuin als het ook allebei kan op één dag! Bij Bellewaerde in België geniet je van de unieke combinatie van attracties en dieren. Beleef 28 spectaculaire attracties, bewonder exotische dieren en kom helemaal tot rust in de prachtige natuur. In Bellewaerde is er voor ieder wat wils! Het perfecte uitje voor jong en oud. Koop je tickets met 25% korting.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste Tripper nieuws? Volg ons dan op Facebook en Instagram. Vergeet vooral niet jouw Tripper avonturen met ons te delen! #trippernl