www.tripper.nl
8x de leukste uitjes met kids!

8x de leukste uitjes met kids!

  • Eline  Hillenaar Eline Hillenaar
  • -
  • 19 mei 2021

Yes, de pretparken en dierentuinen zijn weer geopend! Geniet dit Pinksterweekend eindelijk weer van een dagje uit met het gezin. Van klimbos tot attractiepark, wij hebben de leukste dagjes weg met korting voor je op een rijtje gezet. 

1. Duinen Zathe

Bezoek Verkeers- en Attractiepark Duinen Zathe in het Friese Appelscha. De kids kunnen genieten van spannende attracties en op het verkeerscircuit leren ze op een speelse manier alles over het verkeer. Groot voordeel: het ticket is inclusief koffie, thee, limonade, frites, diverse snacks, belegde broodjes, soep en ijs. 

2. Avonturenboerderij Molenwaard

Beleef het Hollandse landleven met Fien & Teun bij Avonturenboerderij Molenwaard in Groot-Ammers! Knuffelen met geitjes in de knuffelweide, bloemkool kweken in de kas, een ponyritje maken, je boerderij-diploma halen, het kan hier allemaal! Door de ANWB uitgeroepen tot het leukste uitje van Zuid-Holland 2019, 2020 én 2021!

3. Klimbos Achterhoek of Dordrecht

Beleef 3,5 uur klimplezier bij Klimbos Achterhoek of Dordrecht en geniet van de prachtige omgeving! Kies een geschikte route en ga op avontuur. Elke klimroute heeft een eigen moeilijkheidsgraad. Je kiest zelf een route waarna je zelfstandig klimt. Een leuk én sportief uitje! 

4. Speelpark Hoge Boekel

In Enschede vind je het gezellige Speelpark Hoge Boekel. Het park beschikt over een speeltuin met avontuurlijke speeltoestellen en verschillende attracties. Speel ook samen een potje midgetgolf op de 18 holes minigolfbaan. Een ticket is inclusief 2 gratis attractiemunten! 

5. Attractiepark de Waarbeek

Voor een dag vol plezier ben je bij Attractiepark de Waarbeek in Twente aan het juiste adres. Leef je uit in meer dan 30 nostalgische attracties die volledig draaien op groene energie. Bij het all-in ticket is onbeperkt fruit, belegde broodjes, friet, snacks, sauzen, soep van de dag, koffie, thee, limonade en waterijs inbegrepen. 

6. Familiepark Drievliet

Een dagje Drievliet, wie wil dat nou niet?! Bezoek Familiepark Drievliet in Den Haag en waag je aan spectaculaire attracties. Van achtbaan tot wildwaterbaan, van carrousel tot 5D theater. Op warme dagen kun je terecht in Spray Park; een 1000 m2 grote interactieve waterspeelplaats met 30 speelelementen. 

7. Steinerbos Belevenispark

Middenin het groen in Limburg vind je Steinerbos Belevenispark. Het park is maar liefst 33 hectare groot. Je kunt hier klimmen, klauteren, zwemmen, roeien en glijden. Volg het blotevoetenpad om bij de natuurspeeltuin te komen, leef je uit op het springkussen en knuffel met de dieren in de kinderboerderij.

8. Familiepark Nienoord

Beleef een dag vol speelplezier bij Familiepark Nienoord in Groningen. Rennen, springen en glijden in klimkastelen en draaimolens. Breng ook een bezoekje aan de kinderboerderij en maak een ritje met de paardjes, of per tractor op de tractorbaan! Bij minder mooi weer kunnen de kids terecht in de overdekte speelhal of de overdekte apenkooi. 

Wil je op de hoogte blijven van het laatste Tripper nieuws? Volg ons dan op Facebook en Instagram. Vergeet vooral niet jouw Tripper avonturen met ons te delen! #trippernl