www.tripper.nl
Welke uitjes zijn ideaal met warm weer?

Welke uitjes zijn ideaal met warm weer?

  • Rosa Hoekstra Rosa Hoekstra
  • -
  • 4 aug. 2022

Er komen zonnige dagen aan met hoge temperaturen. Ideaal weer voor een dagje weg met de kids, maar waarnaartoe? Om de verkoeling en het plezier op te zoeken, staan hieronder de beste uitjes voor je klaar. Kom met het gezin en geniet van een heerlijke middag!

Hof van Eckberge

Dieren ontdekken, klauteren in de grote buitenspeeltuin en afkoelen in de waterspeeltuin; allemaal mogelijk bij Hof van Eckberge in Eibergen. Dit uitje biedt volop vermaak voor zowel jong als oud. Het park beschikt over diverse speelzones, waar de kids kunnen ontdekken en genieten. Met een heerlijk buitenterras en restaurant kunnen de volwassenen bijkomen van de hitte met een verfrissend drankje en lekkere gerechten. Toch even van de zon ontsnappen? Dat kan in de binnenspeeltuin. Meer dan genoeg te beleven in dit belevingspark van 25.000m2.

Binky Malkenschoten

Zoek de boerderijdieren op en beleef daarnaast een speelse middag bij Binky Malkenschoten in Apeldoorn. Voer de dieren, spetter op de spetterplek en stap in de waterfiets. Tijdens de zomerse dagen kan je daar ook terecht voor de leerzame en leuke parkshow. Schaduw opzoeken? Dat kan perfect onder het overdekte horecaterras. 

Sybrandy's Speelpark

Voor de gezinnen die graag het water opzoeken, is Sybrandy's Speelpark de beste plek. Dit park ligt in de bossen van Gaasterland en op loopafstand van het Ijsselmeer. Heerlijke verkoeling kan je opzoeken in het water en er zijn meer dan 40 speeltoestellen. Van grote zandbakken tot een zweefmolen en attracties, genoeg te beleven voor een dag plezier met het heerlijke weer.

Speelpark de Swaan

Waar je ook je zwemkleding voor nodig zult hebben, is Speelpark de Swaan. Dit is het grootste speelpark van Noord-Holland. Leef je uit op het waterkussen, spring op de enorme springkussens en ga op avontuur in de speeltuinen. Op de grote grasvelden kan je heerlijk plaatsnemen en genieten in de schaduw. De volwassenen kunnen ook gezellig meespelen. Ideaal voor de zonnige dagen. 

Avonturenpark de Bergen in Wanroij

De laatste maar zeker ook een hele leuke is Avonturenpark de Bergen in Wanroij. Dit speelparadijs beschikt over een strandbad en een enorme buitenspeeltuin. Het speeltuin ligt beschut in het bos, waardoor je gemakkelijk uit de zon kan zitten. Met vele attracties kunnen de kids zich urenlang vermaken. Bij het strandbad kan je veilig zwemmen en de mooiste zandkastelen bouwen. 

Wil je op de hoogte blijven van het laatste Tripper nieuws? Volg ons dan op Facebook en Instagram. Vergeet vooral niet jouw Tripper avonturen met ons te delen! #trippernl