www.tripper.nl
Ga voor een spectaculaire filmbeleving naar het Omniversum!

Ga voor een spectaculaire filmbeleving naar het Omniversum!

  • Eline  Hillenaar Eline Hillenaar
  • -
  • 10 okt. 2018

Beleef een film zoals je hem nog nooit gezien hebt bij het Omniversum! In dit grootbeeldfilmtheater worden films door een geavanceerde techniek op een enorm koepelscherm geprojecteerd. Door het uitstekende geluidssysteem wordt de beleving extra versterkt! Leuk uitje met korting voor het hele gezin! In de schoolvakanties is het Omniversum dagelijks geopend van 09:30 tot 21:00 uur.

Omniversum is het grootste grootbeeldtheater van de Benelux! Het scherm heeft de vorm van halve bol en loopt half rondom het publiek, waardoor de beleving echt spectaculair is. Wist je dat dit koepelscherm zo groot is als een half voetbalveld? De films in Omniversum nemen je mee op reis naar andere werelden, waarin mens, natuur, cultuur, avontuur en wetenschap centraal staan. Alle films zijn Nederlands gesproken en vaak geschikt voor alle leeftijden.

OmniVRsum

Maak kennis met de virtuele wereld! Zet de VR-bril op en beleef een unieke ervaring. Kruip in de huid van een astronaut en stap aan boord van een ruimteschip. Ervaar het gevoel van gewichtloosheid. Maak je bezoek aan het Omniversum nog spectaculairder.

Kinderfeestje

Laat jouw vriendjes en vriendinnetjes genieten van een bijzonder kinderfeestje! Zwem mee met schildpadje Sammy of slinger mee met orang oetans. Smul van taart of een lekkere muffin voordat jullie film begint!

Compleet dagje weg!

Nu je toch in de buurt bent, kan je net zo goed profiteren van nog meer deals! Vlakbij het Omniversum ligt het indrukwekkende Museon. Verdiep je nog meer in mens en cultuur en ontdek een nieuwe kijk op de Middeleeuwen. Kijk hier voor meeer informatie.

Bereikbaarheid

Het Omniversum is gemakkelijk te bereiken met de auto, het openbaarvervoer of de fiets! Kom je met de auto? Volg dan de borden Scheveningen-Haven en Omniversum. Sportief op de fiets? Vanaf Den Haag Centraal Station is de fietsafstand ongeveer een kwartiertje.