www.tripper.nl
Geniet samen met jouw gezin van een prachtige circusvoorstelling!

Geniet samen met jouw gezin van een prachtige circusvoorstelling!

  • Eline  Hillenaar Eline Hillenaar
  • -
  • 22 nov. 2019

Al sinds het begin van de negentiende eeuw is het circus de perfecte plek om samen met het gezin te genieten van een gezellige dag. Tot vandaag de dag is dat niet veranderd en is dit het ideale uitje voor de hele familie! Lig in een deuk om de hilarische clowns en laat je verbazen door spectaculaire acrobatiek. Tijdens de kerstperiode staan de mooiste circussen in Nederland. Wij hebben ze voor jou op een rijtje gezet, komt dat zien!

1. Laat je betoveren bij het Groot Kerstcircus Den Haag!

Van 21 december 2019 t/m 5 januari 2020 schitteren er Chinese sterren bij het Groot Kerstcircus Den Haag. Al meer dan 20 jaar geeft Groot Kerstcircus Den Haag tijdens de kerstvakantie voorstellingen voor jong en oud op het Malieveld. Na lange afwezigheid komt het Chinees Nationaal Circus eindelijk weer naar Nederland. Laat je verbazen door de mooiste acrobatiek en vrolijke comedy. Het perfecte uitje voor in de kerstvakantie!

2. Bezoek de show “Into the future” bij Kerstcircus Haarlem!

Van 20 december 2019 t/m 5 januari 2020 is het weer tijd voor hét winterevenement van Noord-Holland: Kerstcircus Haarlem! Geniet van de show “Into the future” tijdens de 28e editie. Een adembenemende voorstelling met spectaculaire (lucht)acrobatiek, een paardenshow, hilarische clowns en nog veel meer! De perfecte combinatie tussen traditioneel circus en nieuw circus. Naast de circusvoorstelling kun je ook terecht in de overdekte kinderboerderij.

3. Bezoek de eerste editie van Kerstcircus Enschede!

Kom naar hét winterevenement van Twente: Kerstcircus Enschede. Van 21 december 2019 t/m 5 januari 2020 kun je genieten van een geweldige voorstelling met nationale en internationale circusartiesten van dit moment. Geniet van topacts, zoals adembenemende trapezes, komische clowns en vliegende papegaaien. Maar je kunt ook de dieren knuffelen op de ‘Kerstcircus Enschede Kinderboerderij’. Je kunt de boerderij gratis bezoeken.

4. Geniet van een spectaculaire familieshow bij Wintercircus Utrecht!

Na 2 jaar afwezigheid komt Wintercircus Utrecht terug! Van 21 december 2019 t/m 5 januari 2020 kun je samen met jouw gezin genieten van de familieshow vol romantiek, humor én wereldsterren. Kom volledig in de kerstsferen dankzij de duizenden lampjes in de tent. Aan spectaculaire acts is er zeker geen gebrek. Laat je verbazen door stunts op het rad des doods, razende motoren in de ‘Globe of Speed’ en van een thriller op de hoge draad. De tent wordt opgebouwd op P2 van de jaarbeurs, de perfecte locatie!

5. Bewonder internationale acts bij Groot Kerstcircus Leiden!

Nog op zoek naar een leuk uitje voor in de kerstvakantie? Bezoek de tweede editie van Het Groot Kerstcircus Leiden in het historische centrum van 21 t/m 29 december 2019. De show zit vol internationale en spraakmakende acts. Geniet samen met jouw gezin van de 2,5 uur durende show in de verwarmde circustent. Laat je verbazen door acts op de trampoline, een kruisboog act, een quick change en niet te vergeten de hilarische huisclown Jofri.

6. Bezoek het gezelligste kerstcircus van Limburg: Kerstcircus Sittard-Geleen!

Kerstcircus Sittard-Geleen viert dit jaar hun 15-jarige jubileum met een gloednieuwe show. De show zit vol internationale artiesten, waaronder winnaars van de Bronzen Clown tijdens het Circus Festival van Monte Carlo. Kijk je ogen uit bij geweldige acrobatiek, geniet van een prachtige paardenshow en lig in een deuk om de legendarische clown Tony Alexis. Geniet met de hele familie van de ruim 2 uur durende show in een heerlijk verwarmde circustent.

7. Bezoek Wintercircus Hilversum tijdens de kerstvakantie!

Tijdens de kerstvakantie kun je genieten van de zesde editie van Wintercircus Hilversum in een heerlijk verwarmde circustent. Kijk je ogen uit bij de prachtige show met traditionele en vernieuwde acts. Bewonder topacts van het Nederlandse duo Kira en jongleur Nigel Voets, onder andere bekend van Hollands Got Talent. De show wordt afgesloten met 8 spectaculaire acrobaten. Een onvergetelijk uitje voor jong en oud!

8. Vier het 10-jarige jubileum bij Kerstcircus Nijmegen!

Bezoek het gezelligste kerstcircus in Gelderland: Kerstcircus Nijmegen! Dit jaar viert het circus hun 10-jarige jubileum met een geheel nieuwe show. De ruim twee uur durende show zit vol internationale allure, spanning, humor en prachtige dieren. De show wordt gepresenteerd door hun eigen spreekstalmeester Natascha Freiwald. De show is te bezoeken in de kerstvakantie, komt dat zien!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste Tripper nieuws? Volg ons dan op Facebook en Instagram. Vergeet vooral niet jouw Tripper avonturen met ons te delen! #trippernl