www.tripper.nl
De leukste Sinterklaas evenementen!

De leukste Sinterklaas evenementen!

  • Eline  Hillenaar Eline Hillenaar
  • -
  • 14 nov. 2019

Hij komt, hij komt, die lieve goede Sint! Zaterdag 16 november is het weer zo ver en komt de goedheiligman aan in Nederland. 5 december is dé dag en vieren we pakjesavond, maar rondom deze datum zijn er in Nederland de leukste sinterklaas evenementen en parken waar Sinterklaas en/of zijn pieten langskomen. We hebben ze voor jou op een rijtje gezet!

1. Bezoek het grootste Sinterklaasfeest van Nederland: Sint on Ice!

Geniet met de hele familie op 23 of 24 november 2019 van de show Sint on Ice in ’s-Hertogenbosch. Deze spectaculaire show wordt gepresenteerd door sterrenkoppel Jim Bakkum en Bettina Holwerda. Zing mee met de leukste sinterklaasliedjes en laat je verbazen door de stunts van de pieten op het ijs. Na de voorstelling is er nog van alles te doen op het festivalterrein. Kom jij ook?

2. Vier Sinterklaas bij verschillende Plopsa parken!

Waarom alleen Sinterklaas op 5 december vieren als het ook eerder kan!? Sinterklaas en zijn pieten bezoeken Plopsa Indoor Coevorden, Plopsa Indoor Hasselt en Plopsaland De Panne. Ze zoeken uit of jij wel braaf geweest bent dit jaar en wat er op jouw verlanglijstje staat. De knotsgekke pieten zorgen gegarandeerd voor het nodige entertainment. De kids krijgen zelfs de kans om de Sint op zijn troon te bezoeken. Hier wil je bij zijn!

3. Ontmoet de Discopiet bij Het Land van Jan Klaassen!

In Arnhem vind je het kinderpretpark Het Land van Jan Klaassen. Neem een kijkje bij het grootste poppentheater van Nederland en kom spelen in de sfeervolle en unieke indoorspeeltuin. Ieder weekend tussen 16 november en 1 december 2019 staat het park niet alleen in het thema van Jan Klaassen, maar ook van pieten! Ontmoet De Discopiet en ga samen met hem dansen!

4. Help de boerderijpieten bij Avonturenboerderij Molenwaard!

Het is winter op de boerderij bij Avonturenboerderij Molenwaard. Dat betekent dat je kunt genieten van een heerlijke warme chocolademelk en echte Hollandse winterse activiteiten, zoals schaatsen op de Fien en Teun Schaatsbaan. Maar ook Sinterklaas komt langs! Ieder weekend tussen 16 november en 1 december 2019 komt de Sint met zijn Boerderijpieten langs op de boerderij. Melk samen de koeien met Koeienpiet en verzorg de pony’s met de Ponypiet. Dit wil je niet missen!

5. Bezoek de Stad van Sinterklaas in het Archeon!

Sinterklaas logeert samen met de inpakpiet, paardenpiet, de ezelpiet, de timmerpiet en niet te vergeten de pepernootpiet in De Stad van Sinterklaas in het Archeon. Geniet van het poppenkastverhaal van Sint en zijn Ridder en bewonder de tentoonstelling ‘Het verhaal van Nicolaas’ en kom alles te weten over de goedheiligman. De kids kunnen in de pietenhuisjes verschillende opdrachten doen en hun Pietendiploma halen. Data: 23, 24, 30 en 1 december van 11:00 – 17:00 uur.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste Tripper nieuws? Volg ons dan op Facebook en Instagram. Vergeet vooral niet jouw Tripper avonturen met ons te delen! #trippernl