www.tripper.nl
Waar ga jij heen tijdens de herfstvakantie?

Waar ga jij heen tijdens de herfstvakantie?

  • Eline  Hillenaar Eline Hillenaar
  • -
  • 28 sep. 2023

Maritiem Museum 

Ontdek samen met de kids de enorme invloed van de maritieme wereld op ons dagelijks leven bij Maritiem Museum Rotterdam. Beleef het verleden, heden en de toekomst van Rotterdam in de nieuwe tentoonstelling ‘Bestemming Havenstad’. Stap in een virtuele metro en reis van dam tot wereldhaven. Je komt erachter hoe de Rotterdamse haven uitgroeide tot de grootste van Europa. Bezoek tijdens de herfstvakantie ook de nieuwe tentoonstelling 'Verankerd?!' en ontdek verhalen van migratie over zee. Het museum ligt in de oudste en grootste museumhaven van Nederland.

Het Land van Jan Klaassen

Geniet van een uniek dagje weg met de kids in Het Land van Jan Klaassen bij Doetinchem. Naast het grote buitenpretpark, beschikt Het Land van Jan Klaassen ook over een indoorspeeltuin van 2000 m2 met o.a. zweefauto's, spookhuis, klimwand, luchtglijbaan en trein door de goudmijn. Bezoek daarnaast ook het grootste poppentheater van Nederland en geniet van de avonturen van Jan Klaassen en Katrijn. Het Land van Jan Klaassen neemt je mee in een reis vol fantasie! 

Madurodam

Beleef het mooiste en beste van Nederland bij Madurodam in Den Haag. Een park vol miniaturen, doe-dingen en spectaculaire attracties. Ontdek de nieuwste attractie De Hollandse Meesters; spring, klim en klauter dwars door de schilderijen en ren van de ene verwondering naar de andere. De Hollandse Meesters is dé plek waar kunst tot leven komt. Stap ook in The Flying Dutchman; één van de laatste Dakota-vliegtuigen van Nederland en ontdek alles over de pioniers die ons kleine land groot maakten. Beleef samen een heerlijk dagje uit! 

Kinderpretpark Julianatoren

Kom griezelen bij Kinderpretpark Julianatoren in Apeldoorn tijdens de herfstvakantie! Het park is prachtig versierd en in het Griezelbos komt een scène tot leven, gebaseerd op de nieuwe film ‘Wiezel de Griezel en de veranderdrank’. Spook mee bij de parkshows van Dino & Dina en Jul & Julia en griezel mee bij De Grote Spookshow in het Jul & Julia Theater. Show ook je outfit op de Griezelcatwalk en maak kans op te gekke prijzen! Met meer dan 60 attracties en shows is het park te gek voor kinderen t/m 10 jaar.

Safaripark Beekse Bergen

Waarom de wereld over reizen als je ook op safari kan bij Safaripark Beekse Bergen? Bewonder de uitgestrekte vlaktes te voet, ga op avontuur met je eigen auto, stap in de safaribus voor een leerzame reis of maak een ontspannen boottocht. Elke safari is uniek en de volgorde bepaal je zelf! Sta oog in oog met wilde dieren tijdens een leerzame en unieke reis door de wereld van Beekse bergen. Het perfecte uitje voor het hele gezin tijdens de herfstvakantie. 

Avonturenboerderij Molenwaard

Hoera! Avonturenboerderij Molenwaard bestaat dit jaar 5 jaar. Daarom vier je t/m 29 oktober 2023 feest op de boerderij samen met Fien & Teun. De kids kunnen hier zelf aan de slag in de moestuin, een ritje maken op de pony, koe melken en nog veel meer. Maak daarnaast met het gezin een ritje in de fruitkistjes en geniet van te gekke shows! Vier ook feest met Kikker tijdens de herfstvakantie en bezoek de vrolijke minishow "Kikker en een heel bijzondere dag". Kikker is aanwezig van 14 t/m 22 oktober en op 28 en 29 oktober. 

Schateiland Zeumeren

Ga op avontuur met de vrolijke vriendjes Zack en Zara en beleef de meest spannende avonturen bij Avonturenpark SchatEiland! Met 5500 m2 het grootste overdekte avonturenparadijs van Nederland! Kinderen tot 12 jaar kunnen hier o.a. klimmen en klauteren, springen en glijden, schatgraven en meedoen aan een interactieve piratenshow. Tegen een kleine vergoeding is er de mogelijkheid om een Jungle race (kartbaan), lasergame en/of de kinderescaperoom te spelen. 

Dierenrijk

Ontmoet de dieren van heel dichtbij bij Dierenrijk in Mierlo, vlakbij Eindhoven. Sta oog in oog met jouw favoriete dier en neem een kijkje bij de leuke en leerzame voederpresentaties. Daarnaast kunnen de kids heerlijk klimmen en klauteren in de binnen -en buitenspeeltuinen. In de herfstvakantie kun je tijdens BOEH! in de ZOO ook griezelen tussen de dieren. Sluip door de spooktunnel, sta oog in oog met vogelverschrikkers tijdens de spooky speurtocht en dwaal langs het kerkhof waar je meer leert over uitgestorven dieren. Durf jij het aan?