www.tripper.nl
6x de leukste dierenparken!

6x de leukste dierenparken!

  • Eline  Hillenaar Eline Hillenaar
  • -
  • 19 jun. 2019

Op zoek naar een leuk, maar ook leerzaam dagje weg voor het hele gezin? Een dierenpark is dan het perfecte uitje. Sta oog in oog met jouw favoriete dier bij één van de zes verschillende dierenparken die wij voor jou hebben geselecteerd. Waarom de wereld over reizen als je de dieren ook in eigen land kan bezoeken?

1. Ontmoet meer dan 500 soorten dieren bij Burgers’ Zoo!

Ga op ontdekkingsreis bij Burgers’ Zoo in Arnhem. Dit dierenpark onderscheidt zich van andere parken door de ecodisplays, waar grote natuurlijke leefomgevingen zijn nagebouwd. Leer alles over de dieren in Burgers’ Park, Burgers’ Safari, Burgers’ Desert, Burgers’ Mangrove, Burgers’ Rimba, Burgers’ Bush en Burgers’ Ocean. Beleef 45 hectare dierenpark in Burgers’ Zoo! Koop je tickets met 26% korting.

2. Beleef het boerderijleven bij Avonturenboerderij Molenwaard!

Avonturenboerderij is het perfecte uitje voor gezinnen met kinderen tussen de 2 en 8 jaar oud. Geniet van een heerlijk dagje buiten in de Hollandse natuur en leer een heleboel over het boerderijleven. Knuffel met de geitjes en konijnen in de knuffelweide, maak een ritje op een pony, leer alles over de bijen, melk een koe, spot vogels in de vogelkijkhut en neem een kijkje bij de varkensboerderij. Koop je tickets met 42% korting.

3. Kijk je ogen uit bij Vogelpark Avifauna

Ga samen met het gezin naar het leukste vogelpark van Nederland: Vogelpark Avifauna! Spot meer dan 1.800 vogels en andere soorten dieren in Alphen aan den Rijn. Ontdek de verschillende werelddelen en geniet van diverse vogel- en voederdemonstraties. Zelf aan de slag? Je kunt voor €1 zelf de Australische Lori’s voeren, hoe leuk is dat! Ook beschikt het park over een grote speeltuin met een megatrampoline, arendsnest, spookhuis en botsauto's! Koop je tickets met 34% korting.

4. Ontmoet de panda’s in Ouwehands Dierenpark!

Wie kent ze niet: Wu Wen en Xing Ya. De reuzenpanda’s van Ouwehands Dierenpark! Ze verblijven in Pandasia, waar de panda’s in een leefgebied van maar liefst 3.400 m2 wonen. Maar naast de panda’s wonen er nog veel meer dieren in Ouwehands Dierenpark. Ontmoet de dieren van heel dichtbij en leer ze echt kennen. Ga voor een dag vol dierbare herinneringen bij Ouwehands Dierenpark in Rhenen.

5. Ontdek de onderwaterwereld bij SEA LIFE Blankenberge!

Duik in de wereld van zeeën, oceanen en meren bij SEA LIFE Blankenberge. Leer alles over de dieren tijdens educatieve presentaties en bewonder de onderwaterwereld tijdens een wandelingetje door de Ocean Tunnel. Neem ook een kijkje bij de foodprep ruimte. Hier kun je precies zien hoe de dierenverzorgers het eten klaarmaken voor de dieren. Een superleuk en leerzaam dagje weg dus! Koop je tickets met 50% korting.

6. Beleef een dolfijne dag bij het Dolfinarium!

Dompel jezelf onder in de onderwaterwereld van het Dolfinarium, het grootste zeezoogdierenpark van Europa. Beleef een spetterende dag in dit waterpark gelegen in Harderwijk. Leer alles over dolfijnen, zeehonden en walrussen en geniet van prachtige shows en voorstellingen. Even genoeg dieren gezien? Het Dolfinarium beschikt over meerdere speeltuinen, waar de kids heerlijk kunnen spelen. Koop je tickets met 42% korting.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste Tripper nieuws? Volg ons dan op Facebook en Instagram. Vergeet vooral niet jouw Tripper avonturen met ons te delen! #trippernl