Entreeticket Castle Christmas Fair

€ 14,75 € 11,25

Entreeticket Castle Christmas Fair

Dé kerst- & lifestyle fair van Noord-Holland. van 18 t/m 21 november 2021. Met leuke stands, winterse lekkernijen, inspirerende workshops, sfeervolle (big)bands en koren.

Je bespaart € 3,50
Verkocht 20+
Korting 24%
Tickets direct beschikbaar

Tickets direct beschikbaar

Tickets scanbaar vanaf je smartphone

Tickets scanbaar vanaf je smartphone

Wat te verwachten

  • Entreeticket voor Castle Christmas Fair (t.w.v. €14,75)
  • Geniet van ruin 150 in- en outdoor kramen 
  • Verspreid over het evenemententerrein zijn meer dan 50 liveoptredens gepland
  • Heerlijk kerstshoppen en inspiratie op doen bij de historische locatie Buitenplaats Beeckestijn
  • In het Koetshuis Beeckestijn kunt u genieten van heerlijke winterse lekkernijen zoals snert, stampot of koffie met appeltaart

Voorwaarden

  • De voucher is geldig door de op jou gekozen dag
  • De voucher is je entreebewijs. Laat deze scannen vanaf je smartphone of neem de voucher uitgeprint mee 
  • Op donderdag 18, vrijdag 19 en zaterdag 20 november 2021 geopend van 11:00 tot 22:00. Op zondag 21 november geopend van 11.00 tot 18:00 uur
  • Exclusief parkeerkosten €7,50 

Locatie

Locatie
Rijksweg 134,
1981 LD Velsen-Zuid
Routebeschrijving

Meer informatie

Begin de feestdagen in stijl en laat u inspireren door de laatste trends op het gebied van wintermode, optredens en culinaire verwennerijen. Profiteer van bijzondere koopjes op een bijzondere locatie.

Op de historische locatie Buitenplaats Beeckestijn te Velsen-Zuid, wordt van 18 t/m 21 november dé kerst- & lifestyle fair van Noord-Holland gehouden. Wederom wordt uitgepakt met leuke stands, winterse lekkernijen, inspirerende workshops, sfeervolle (big)bands en koren. 

Openingstijden
Donderdag 18 november: 11.00 - 22.00
Vrijdag 19 november: 11.00 - 22.00
Zaterdag 20 november: 11.00 - 22.00
Zondag 21 november: 11.00 - 18.00
 
150 in- en outdoor kramen
Geniet van ruim 150 verkoop- en culinaire stands met vele lokale bedrijven, ambachten maar ook internationale merken. Van zelfgemaakte zeep, lokale biologische worsten. Reden genoeg om onder het genot van een glühwein of warme chocolademelk de markt te verkennen.

Live optredens
Verspreid over het evenemententerrein zijn wederom meer dan 50 liveoptredens gepland, waaronder de Big Swing Band, Bart Brandjes maar ook populaire lokale artiesten zoals de de Troubabroers. Het definitieve programma wordt vier weken vooraf bekend gemaakt. Als voorbeeld zie hierbij het entertainment programma van editie 2019.

Kerstshoppen
Achter het hoofdhuis staan fraaie pagodetenten, overdekte kramen, marktplaatsen en hippe foodtrucks. Ook is er een horecaplein met podium gecreëerd. Naast typische kerstproducten, zoals kerstengelen en antieke kerstversiering, zijn er uiteenlopende producten op het gebied van lifestyle, mode en wonen.

Hoofdhuis
In het hoofdhuis treft u uiteenlopende exposanten met onder andere handgeblazen kerstballen, sieraden, kunst en antieke curiosa aan.

Koetshuis
In het Koetshuis Beeckestijn kunt u genieten van heerlijke winterse lekkernijen zoals snert, stampot of koffie met appeltaart.

Bereikbaarheid

Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en de actuele vertrek- en reistijden. Parkeren kan tegen betaling op het aangrenzende recreatieterrein. Het parkeertarief is €7,50 per dag. Navigatieadres: Rijksweg 134 1981 LD Velsen-Zuid

Kijk voor meer informatie op de website van Castle Christmas Fair.

Deal opties

20+ verkocht

Entreeticket Castle Christmas Fair

€ 14,75
€ 11,25
Koop de deal!

Veelgestelde vragen

Na betaling vind je de vouchers terug onder 'mijn vouchers' in je profiel.

Ja, nadat je de deal hebt betaald, ontvang je van ons een e-mail met daarin een bevestiging. Daarnaast is de deal zichtbaar onder 'mijn vouchers'. Hier heb je de mogelijkheid de tickets te downloaden en uit te printen.

We accepteren betalingen met iDeal, Bancontact, MasterCard, Visa, American Express en PayPal.

Het is niet mogelijk om meerdere deals van verschillende aanbieders in 1 keer te kopen. Hiervoor verzoeken wij je om meermaals een transactie te doen. Het doen van een transactie is gratis.

Let op: je kunt wel meerdere tickets kopen van 1 deal, dit is geen probleem.

Vergelijkbare deals