Scoor een ticket voor de musical All Stars!

€ 52,50 € 27,50
Uitverkocht!

Scoor een ticket voor de musical All Stars!

Na het succes van de film en serie is het tijd voor All Stars in het theater! De musical is een must-see voor iedereen. De noppen zijn gepoetst, de relaties staan op scherp en het bier staat koud!

48% Korting
Je bespaart
€ 25
Verkocht
Verkocht
100+

Wat te verwachten

 • 1e Rang ticket voor de musical All Stars in het Nieuwe Luxor Theater Rotterdam (t.w.v. €52,50)
 • Met onder andere Kees Boot en Jim Bakkum! 
 • Leuk voor jong en oud
 • Een musical-comedy over vriendschap, eigenwijze vrouwen en natuurlijk slechte voetbal! 
 • Bekend van de gelijknamige film en serie
 • Eerste rangs genieten van een comedy musical! 

Voorwaarden

 • Je ontvangt een ticket voor de door jou gekozen datum
 • Als er meerdere tickets in een bestelling worden gekocht, zorgt de Nationale Theaterkassa ervoor dat je naast elkaar zit
 • Reserveren: Het is niet nodig om te reserveren. Je moet wel een datum kiezen 
 • De voorstellingen starten om 20:00 uur. De voorstelling duurt 2 uur en 50 minuten inclusief pauze
 • Let op: De voucher is niet je entreebewijs, maar je betalingsbewijs. Je ontvangt het officiële entreeticket uiterlijk 24 uur voor de musical per e-mail vanuit de Nationale Theaterkassa

Locatie

Locatie
Posthumalaan 1,
3072 AG Rotterdam
Routebeschrijving

Meer informatie

De film- en seriehit All Stars is binnenkort te bewonderen in het Nieuwe Luxor theater in Rotterdam! De gelijknamige comedy-musical met onderwerpen als vriendschap, eigenwijze vrouwen en natuurlijk slechte voetbal is een leuke musical voor jong en oud! 

De jongens van Swift Boys 8 laten niks hun tegenhouden om iedere zondag samen op het veld te staan voor een potje voetbal. Nu ze de dertig naderen beseffen ze zich plotseling dat hun leven behoorlijk is veranderd. Van zwangere vriendinnen tot buitenechtelijk gerommel en carrièreplannen; het komt allemaal naar voren is deze comedy-musical! Wat er de afgelopen jaren niet veranderd is, is het trainen op zondag en de nooit veranderende kleedkamergein. 

Bezoekersinformatie 

Het Nieuwe Luxor Theater Rotterdam is met zowel het openbaar vervoer als met de auto goed te bereiken. Als je met het openbaar vervoer reist, kan je met zowel de metro als met de tram naar het theater reizen. Je moet dan uitstappen bij halte 'Wilhelminaplein'. Kijk voor actuele reistijden en jouw persoonlijke reis op 9292.nl. Reis je met de auto? Toets als adres 'Posthumalaan 1, 3072 AG Rotterdam' in. Er zijn meerdere betaalde parkeergelegenheden beschikbaar op loopafstand van Luxor Rotterdam. Kijk voor meer informatie over parkeren en bereikbaarheid op deze pagina.  

Het is mogelijk om te kiezen uit de shows op 6, 7, 8 of 9 november 2018. Je ontvangt een ticket voor de door jouw gekozen datum, deze kan je niet gebruiken op een andere dag. De shows beginnen om 20:00 uur en zijn rond 22:50 uur klaar. Er is om 21:20 uur een pauze. 

Veelgestelde vragen

Na betaling vind je de vouchers terug onder 'mijn vouchers' in je profiel.

Ja, nadat je de deal hebt betaald, ontvang je van ons een e-mail met daarin een bevestiging. Daarnaast is de deal zichtbaar onder 'mijn vouchers'. Hier heb je de mogelijkheid de tickets te downloaden en uit te printen.

We accepteren betalingen met iDeal, Bancontact, MasterCard, Visa, American Express en PayPal.

Het is niet mogelijk om meerdere deals van verschillende aanbieders in 1 keer te kopen. Hiervoor verzoeken wij je om meermaals een transactie te doen. Het doen van een transactie is gratis.

Let op: je kunt wel meerdere tickets kopen van 1 deal, dit is geen probleem.