Reis terug naar de Middeleeuwen in het Museon

€ 12,50 € 7,50

Reis terug naar de Middeleeuwen in het Museon

Ontdek een nieuwe kijk op de Middeleeuwen en krijg een beeld van deze tijd die een grote invloed heeft gehad op wetenschap, cultuur, organisatie en geografie van het huidige Europa!

40% korting
Je bespaart
€ 5
Verkocht
Verkocht
110+

Wat te verwachten

 • Entreeticket voor het Museon (t.w.v. €12,50)
 • Een nieuwe kijk op de Middeleeuwen 
 • Ontdek hoe de Middeleeuwse wereld was verbonden met andere continenten door handel, geloof en uitwisseling van kennis
 • De tentoonstelling bestaat uit een leuke combinatie van exhibits waar je zelf actief aan de slag kunt
 • Ervaar hoe het is om een harnas te dragen of wordt een mooie prinses! Dans op zijn middeleeuws of ga paardrijden als een ridder
 • Een leuk en leerzaam uitje voor het hele gezin

Voorwaarden

 • De voucher is na aankoop 6 maanden geldig
 • Reserveren: het is niet nodig om te reserveren
 • De tentoonstelling is te zien t/m 2 september 2018
 • De voucher is je betalingsbewijs. Print deze uit en neem hem mee naar het Museon. Op vertoon van je voucher ontvang je het officiële toegangbewijs
 • Het Museon is op maandag gesloten
 • Kijk voor de actuele openingstijden op de website van het Museon
 • Kinderen tot en met 3 jaar hebben gratis toegang

Locatie

Locatie
Stadhouderslaan 37,
2517 HV Den Haag
Routebeschrijving

Meer informatie

Museon

Het Museon ligt in de Internationale Zone van Den Haag met belangrijke internationale instellingen en sluit aan bij Den Haag als tweede VN-stad en Stad van Vrede en Recht. Onder het motto 'ontdek de wereld' benadert het museum onderwerpen uit cultuur, natuur en wetenschap vanuit een geografisch perspectief. Getoond wordt hoe de mens de aarde inricht in antwoord op natuurlijke en maatschappelijke omstandigheden. Daarbij richt het Museon zich op mondiale thema's, zoals vrede en recht maar ook armoede, educatie en klimaat, die bepalend zijn voor de toekomst van onze planeet. Deze onderwerpen zijn terug te vinden in de centrale tentoonstelling ‘One Planet’, het Museon werkt hierin samen met de Verenigde Naties en laat op een inspirerende en leuke manier zien wat je zelf kunt doen om een positieve bijdrage aan onze wereld te leveren!

Ridders en kastelen, een nieuwe kijk op de Middeleeuwen

Stoere ridders, grote kastelen, mooie jonkvrouwen, de pest en smerige steden scheppen het beeld van de Middeleeuwen, maar het is tijd voor een nieuwe kijk op deze periode. In de nieuwe tentoonstelling van Museon 'Ridders en kastelen, een nieuwe kijk op de Middeleeuwen' krijg je een ander beeld te zien van deze tijd die een grote invloed heeft gehad op de wetenschap, cultuur, organisatie en geografie van het huidige Europa.

De tentoonstelling bestaat uit een leuke combinatie van opstellingen waar je zelf actief aan de slag kan gaan. Ervaar hoe het is om een harnas te dragen of wordt een mooie prinses! Verzin een liedje met middeleeuwse muziekinstrumenten, bouw een kasteel of een kathedraal en loop door een klooster. Je kan dansen op z'n middeleeuws of paardrijden als een ridder.

Voor meer informatie kun je terecht op de website van het Museon.

Deal opties

110+ verkocht

Entreeticket voor Museon in Den Haag

€ 12,50
€ 7,50
Koop de deal!

Reviews

Alexandra - april 2017

Gratis parkeren in de buurt, geen rij voor de kassa. Leuk leerzaam museum. Je kan heel veel zelf doen en ontdekken. Het café heeft lekkere verse broodjes.

Chris - augustus 2017

Een interessante plek voor jong en oud. Interactieve opstellingen. Originele exposities. Zet je aan het denken!

Paul - januari 2018

We zijn hier vroeger als kind geweest en hadden hier goede herinneringen aan. Nog steeds is het erg leuk, ook voor volwassen!

Veelgestelde vragen

Na betaling vind je de vouchers terug onder 'mijn vouchers' in je profiel.

Ja, nadat je de deal hebt betaald, ontvang je van ons een e-mail met daarin een bevestiging. Daarnaast is de deal zichtbaar onder 'mijn vouchers'. Hier heb je de mogelijkheid de tickets te downloaden en uit te printen.

We accepteren betalingen met iDeal, Bancontact, MasterCard, Visa, American Express en PayPal.

Het is niet mogelijk om meerdere deals van verschillende aanbieders in 1 keer te kopen. Hiervoor verzoeken wij je om meermaals een transactie te doen. Het doen van een transactie is gratis.

Let op: je kunt wel meerdere tickets kopen van 1 deal, dit is geen probleem.

Vragen