www.tripper.nl

Plopsa Indoor Coevorden Jaarkaart

€ 54,99 € 45,99

Plopsa Indoor Coevorden Jaarkaart

4.7 / 5 (55 Beoordelingen)

Met een Plopsa Indoor Coevorden Jaarkaart geniet je van 1 jaar lang onbeperkte toegang tot Plopsa Indoor Coevorden, geniet je van 50% korting in de andere Plopsa-parken en tal van andere voordelen!

Koop de deal!
Je bespaart € 9
Verkocht 20+
Korting 16%
Tickets direct beschikbaar

Tickets direct beschikbaar

Tickets scanbaar vanaf je smartphone

Tickets scanbaar vanaf je smartphone

Wat te verwachten

  • Plopsa Indoor Coevorden Jaarkaart is geldig voor kinderen en volwassenen groter dan of gelijk aan 1 meter (t.w.v. €54,99)
  • Geniet 1 jaar lang van onbeperkte toegang tot Plopsa Indoor Coevorden
  • Gratis toegang voor kinderen kleiner dan 85 cm
  • Geniet van 50% korting op alle andere Plopsa-parken
  • Tot 50% korting bij 70 andere pret- en dierenparken in binnen- en buitenland
  • 10% korting in alle Plopsa Winkels
  • Nog veel méér!

Voorwaarden

  • De voucher is na aankoop 1 jaar geldig.  De geldigheidsperiode van jouw Plopsa Indoor Coevorden Jaarkaart start vanaf activatie aan de kassa van Plopsa Indoor Coevorden
  • De voucher kan worden ingeruild aan de kassa van een Plopsa-park. Toon deze vanaf je smartphone of neem hem geprint mee 
  • De voucher is geldig voor 1 persoon 

Locatie

Locatie
Reindersdijk 57
7751 SH Dalen
Routebeschrijving

Meer informatie

Plopsa Indoor Coevorden Jaarkaart:
Geniet met je Plopsa Indoor Coevorden Jaarkaart van 1 jaar lang onbeperkte toegang tot Plopsa Indoor Coevorden en van 50% korting bij Plopsaland De Panne, Plopsaqua De Panne, Plopsa Indoor Hasselt, Plopsa Station Antwerp, Plopsaqua Landen-Hannuit, Plopsa Coo (BE), Holiday Park (DE) en Majaland Kownaty & Majaland Warsaw (PL). Bovendien geniet je tot 50% korting bij meer dan 70 andere pret- en dierenparken, 10% in de Plopsa Winkel en nog veel méér!

1 jaar lang onbeperkt toegang tot Plopsa Indoor Coevorden
Laat je betoveren door de magische wereld van Studio 100 en beleef een onvergetelijke dag in het mooiste indoorpretpark van Nederland! Dans in de K3-Disco, spring tussen Dansende Fonteinen, klim in Plops speelboom, maak een bloedstollende vaart op de Wickiebaan, geniet van een spetterende show van je Studio 100-helden in het nostalgische amfitheater en trotseer de Woeste Zee! Meer dan 25 vetcoole attracties veroveren de harten van kleine avonturiers en hun familie. Bij mooi weer speel je in het ruime buitengedeelte met K3-Brandweermolen, K3-Verkeerspark, Klimberg en andere spannende attracties. Een hele dag plezier voor Ploppertjes van 2 tot 10 jaar! Ontdek alle evenementen op www.plopsa.be/nl!

50% korting in de andere Plopsa-parken
Wist je dat er maar liefst 10 Plopsa-parken zijn?! Met een Plopsa Indoor Coevorden jaarkaart heb je 50% korting in Plopsaland De Panne, Plopsaqua De Panne, Plopsa Indoor Hasselt, Plopsa Coo (BE), Holiday Park (DE), Majaland Kownaty & Majaland Warsaw (PL), Plopsa Station Antwerp (BE) en Plopsaqua Landen-Hannuit (BE)

Tot 50% korting bij meer dan 70 andere pret- en dierenparken
Met je Plopsa Indoor Coevorden Jaarkaart krijg je niet enkel korting in de Plopsa-parken, maar geniet je ook van talrijke voordelen tot 50% bij meer dan 50 andere pret- en dierenparken! Ontdek alle voordelen hier: http://plopsafuncard.be/nl/partner-voordeel

10% korting in de Plopsa Winkel
Op vertoon van je Plopsa Indoor Coevorden Jaarkaart krijg je 10% korting in de Plopsa Winkel van Plopsa Indoor Coevorden die je vindt op het Dorpsplein

€ 45,99
€ 54,99
Verkocht 20+
Korting 16%
Je bespaart € 9

Deal opties

5+ verkocht

Plopsa Indoor Coevorden Jaarkaart

€ 54,99
€ 45,99
Koop de deal!

Beoordelingen

4.7
Gebaseerd op 55 Beoordelingen
5
4
3
2
1
42
9
3
0
1
C. Hoekstra
1 maart 2023
R. Postma
29 januari 2023

Prima plek om de kinderen even te laten genieten van alle gebeurtenissen

M. Muller
28 januari 2023

Tickets direct in de mail, ideaal!

J. Hof
25 januari 2023

Zaterdag komen wij we hebben er zin in

V. Van der werff
19 januari 2023

Leuke dag gehad

Video

Veelgestelde vragen

Na betaling vind je de vouchers terug onder 'mijn vouchers' in je profiel.

Ja, nadat je de deal hebt betaald, ontvang je van ons een e-mail met daarin een bevestiging. Daarnaast is de deal zichtbaar onder 'mijn vouchers'. Hier heb je de mogelijkheid de tickets te downloaden en uit te printen.

We accepteren betalingen met iDeal, Bancontact, MasterCard, Visa, American Express en PayPal.

Het is niet mogelijk om meedere deals van verschillende aanbieders in 1 keer te kopen. Hiervoor verzoeken wij je om meermaals een transactie te doen. Het doen van een transactie is gratis.

Let op: je kunt wel meerdere tickets kopen van 1 deal, dit is geen probleem.