Ontdek de moderne kunst in het Moco Museum op het Museumplein in Amsterdam

€ 12,50 € 8,95
Uitverkocht!

Ontdek de moderne kunst in het Moco Museum op het Museumplein in Amsterdam

Bewonder de moderne en hedendaagse kunst van diverse kunstenaars in het Moco Museum en laat je verrassen door het humoristische werk van Banksy.

28% Korting
Je bespaart
€ 3,55
Verkocht
Verkocht
100+

Wat te verwachten

  • Entreeticket voor het Moco Museum in Amsterdam (t.w.v. €12,50)
  • Een breed scala aan moderne, inspirerende en hedendaagse kunst 
  • Kunstwerken van de ironische straatkunstenaar Banksy
  • Bekijk de expositie van de meester in Pop Art: Roy Lichtenstein
  • Het museum maakt het mogelijk om exclusieve kunstwerken uit particuliere collecties toegankelijk te maken voor een groter publiek
  • Leuk om te combineren met een dagje Amsterdam

Voorwaarden

  • De voucher is geldig tot 6 maanden na aankoop
  • Reserveren: reserveren is niet nodig 
  • De voucher is niet geldig in combinatie met andere kortingen of acties
  • Kijk voor meer informatie en de openingstijden op de site van het Moco Museum 

Locatie

Locatie
Honthorststraat 20,
1071 DE Amsterdam
Routebeschrijving

Meer informatie

Moco Museum

Het Moco Museum in Amsterdam heeft een breed scala aan moderne, inspirerende en hedendaagse kunst die wordt tentoongesteld aan het grote publiek. Moco Museum richt zich vooral op bewezen Kunstenaars die een eigen visie hanteren waar geen concurrentie bij in de buurt komt. 

In een statige stadsvilla aan het Museumplein in Amsterdam huist het Moco Museum. In dit particuliere museum vind je indrukwekkende, inspirerende en moderne kunstwerken van kunstenaars over de hele wereld. Bekende kunstenaars zoals Banksy, maar ook minder bekende kunstenaars krijgen hier een podium. 

Laat je verrassen door het humoristische werk van Banksy. Sommige van deze werken zijn echte eye openers. Kijk je met een scherp oog? Dan kun je wellicht de (politieke) boodschap zien. 

Combineren met een dagje Amsterdam

Doordat het museumbezoek gemiddeld 45 minuten duurt kun je het Moco Museum goed combineren met andere leuke activiteiten en bezienswaardigheden in Amsterdam. Combineer je bezoek bijvoorbeeld met andere musea in Amsterdam zoals het Rijksmuseum, of ga een dagje shoppen op de Kalverstraat. Maak een tour in een rondvaartboot, bezoek de 9 straatjes, of laat je culinair verrassen in één van de vele restaurants.  

Parkeren

In de omgeving van het Museumplein in Amsterdam kun je goed parkeren. Direct aan het Museumplein vind je een Q-park. Op 5 minuten lopen vind je Parkeergarage Overtoom. Deze parkeergarage is iets goedkoper dan de parkeergarage aan het Museumplein. Je kunt hier uitsluitend afrekenen met Parkmobile. 

Reviews

Sharina - mei 2017

Ik ben naar de voorstelling van Banksy geweest. Kunst was prachtig tentoongesteld, goede bijpassende achtergrondmuziek voor een complete ervaring. Leuke giftshop!

Michelle - juli 2017

Het Moco museum is zeker een bezoek waard! Kunst op prachtige locatie. Het is echt een prachtig pand en de giftshop een cadeautje voor de fans.

Merel - oktober 2017

Een lief klein museum. Er zijn leuke tentoonstellingen van Banksy. Het huis is zelf een museum op zich met mooie ramen en glas-in-lood. Verrassend leuk museum.

Inez - november 2017

Prachtige villa, mooie kamers die de ambiance vormen voor de tentoonstelling van Banky's rebelse streetart. Prachtig trappenhuis!

Veelgestelde vragen

Na betaling vind je de vouchers terug onder 'mijn vouchers' in je profiel.

Ja, nadat je de deal hebt betaald, ontvang je van ons een e-mail met daarin een bevestiging. Daarnaast is de deal zichtbaar onder 'mijn vouchers'. Hier heb je de mogelijkheid de tickets te downloaden en uit te printen.

We accepteren betalingen met iDeal, Bancontact, MasterCard, Visa, American Express en PayPal.

Het is niet mogelijk om meerdere deals van verschillende aanbieders in 1 keer te kopen. Hiervoor verzoeken wij je om meermaals een transactie te doen. Het doen van een transactie is gratis.

Let op: je kunt wel meerdere tickets kopen van 1 deal, dit is geen probleem.