Ontdek Amsterdam per boot en bus met de Hop on Hop off Tour

€ 28,00 € 18

Ontdek Amsterdam per boot en bus met de Hop on Hop off Tour

De Hop on Hop off Tour Amsterdam is de beste manier om de stad te verkennen. Geniet onbeperkt van rondvaarten door de historische grachten en stap in de rode bussen waar en wanneer je maar wilt!

36% Korting
Je bespaart
€ 10
Verkocht
Verkocht
190+
Tickets scanbaar vanaf je smartphone

Tickets scanbaar vanaf je smartphone

Wat te verwachten

 • Entreeticket voor 24 uur Hop on Hop off combi boot/bus van City Sightseeing in Amsterdam (t.w.v. €25,00)
 • Onbeperkt op- of uitstappen bij iedere stop!
 • Nooit lang wachten op een boot of bus
 • Maak gebruik van gratis WiFi en een GPS Gids die beschikbaar is in verschillende talen
 • Geniet van de mooie grachten, bezoek wereldberoemde musea en ontdek alles wat Amsterdam te bieden heeft
 • Voor een vast bedrag zo ver reizen als je zelf wilt

Voorwaarden

 • De voucher is geldig t/m 30 juni 2019 
 • Reserveren: reserveren is niet nodig
 • De voucher is je entreebewijs, print deze uit en neem hem mee of toon je voucher vanaf je smartphone
 • Gratis toegang tot en met 3 jaar
 • De boten en bussen zijn niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers
 • Er zijn verschillende plekken waar je kunt uit- en opstappen. Kijk voor meer informatie op de site van Tours & Tickets
 • Vragen over de deal? Stuur een Whatsapp-bericht naar 06 15344103

Meer informatie

Hop on Hop off combi boot/bus 

Amsterdam is een grote stad met veel bezienswaardigheden die je gezien moet hebben! Een Hop on Hop off bus en boot tour is de beste manier om de stad te verkennen! 

Met de Hop on Hop off bus en boot combinatie kan je 24 lang genieten van rondvaarten door de grachten en in een iconische rode bus stappen zo vaak je maar wilt. De routes van de Hop on Hop off tour zijn zo ontworpen dat je gegarandeerd langs alle bezienswaardigheden komt en zo dus niks hoeft te missen tijdens je verblijf in Amsterdam. Als je langs een bezienswaardigheid rijdt of vaart die je graag even wat beter wilt bekijken, kan je dus gewoon uitstappen en op je eigen tempo rondkijken. Als je dan klaar bent kan je gewoon weer met de volgende bus of boot verder naar een andere hotspot in Amsterdam! 

Er zijn tientallen haltes in de stad en je kan dus bij al deze haltes onbeperkt op- of uitstappen. De bussen en boten hebben panoramische ramen, waardoor je tijdens het reizen ook niks hoeft te missen. Leun achterover, houd je camera gereed en maak de mooiste foto's tijdens je tour. Je kan je mooie kiekjes ook nog eens gelijk uploaden naar Instagram of naar je vrienden sturen, want er is gratis wifi beschikbaar tijdens de tour. Doordat je voor een vast bedrag zo vaak kan reizen als je wilt, kan je een hoop geld besparen tijdens jouw bezoekje aan Amsterdam. Deze 24 uurs tour optie is dus een goed idee voor iedereen die van plan is om de hoofdstad te bezoeken! 

Bezoekersinformatie 

De Hop on Hop off tour bevindt zich in het centrum van Amsterdam. Het centrum van Amsterdam is met zowel de auto als met het openbaar vervoer goed te bereiken. Als je met de auto gaat, kan je parkeren bij een van de Q-Park parkeergelegenheden in de buurt. Met het openbaar vervoer kan je uitstappen bij Amsterdam Centraal, vanaf daar kan je ervoor kiezen om te lopen naar het centrum (circa 10 minuten) of een tram te nemen. De tour is niet rolstoelvriendelijk. Honden zijn niet toegestaan in de boten of bussen, met uitzondering van hulphonden. 

Met de voucher kan je 24 uur lang onbeperkt bij iedere stop van de Hop on Hop off tour in- en uitstappen. Je kan de voucher t/m 30 juni 2019 gebruiken. Let op, op 27 april is deze tour niet beschikbaar vanwege Koningsdag. 

Deal opties

190+ verkocht

Entreeticket voor 24 uur Hop on Hop off combi boot/bus van City Sightseeing in Amsterdam

€ 28,00
€ 18
Koop de deal!

Reviews

Marjolein - oktober 2016

Aardige kapitein met veel aandacht voor zijn gasten. Neefje van 7 mocht mee helpen varen. De boot ziet er schoon uit.

Everdeen - maart 2017

Het is helemaal geweldig om Amsterdam te bekijken van af het water. Het is zo mooi om van uit de boot dit te bekijken. Echt een aanrader, top!

Jitske - oktober 2017

Duidelijke informatie in verschillende talen. Vooral de route over het IJ naar de overkant Noord was ook de moeite waard.

Asukel - maart 2018

Echt een aanrader om met kleine kinderen de stad te verkennen. Erg gemakkelijk, varen precies op tijd, super aardig personeel die ook nog enorm leuk vertellen.

Veelgestelde vragen

Na betaling vind je de vouchers terug onder 'mijn vouchers' in je profiel.

Ja, nadat je de deal hebt betaald, ontvang je van ons een e-mail met daarin een bevestiging. Daarnaast is de deal zichtbaar onder 'mijn vouchers'. Hier heb je de mogelijkheid de tickets te downloaden en uit te printen.

We accepteren betalingen met iDeal, Bancontact, MasterCard, Visa, American Express en PayPal.

Het is niet mogelijk om meerdere deals van verschillende aanbieders in 1 keer te kopen. Hiervoor verzoeken wij je om meermaals een transactie te doen. Het doen van een transactie is gratis.

Let op: je kunt wel meerdere tickets kopen van 1 deal, dit is geen probleem.