Beleef een gezellige dag bij kinderpretpark Julianatoren in Apeldoorn!

€ 22,50 € 16,95

Beleef een gezellige dag bij kinderpretpark Julianatoren in Apeldoorn!

De Julianatoren in Apeldoorn is het leukste kinderpretpark van Nederland. Het pretpark, met méér dan 60 te gekke attracties, biedt een onvergetelijk dagje uit met het gezin!

25% korting
Je bespaart
€ 5,55
Verkocht
Verkocht
560+

Wat te verwachten

 • Entreeticket voor kinderpretpark Julianatoren (t.w.v. €22,50)
 • Meer dan 60 te gekke attracties
 • Met dagelijkse shows van Jul en Julia, meneer Kaasgaaf en mevrouw Suikerspin
 • Leuke restaurantjes en kiosken met de lekkerste hapjes! 
 • Kom naar de 'Jul & Julia Zomerweken'! 
 • Beleef een onvergetelijke dag!

Voorwaarden

 • De voucher is geldig t/m 28 oktober 2018
 • Reserveren: geen reservering noodzakelijk
 • De voucher is je entreebewijs, print deze uit en neem hem mee
 • Kinderen t/m 1 jaar hebben gratis toegang
 • Het pretpark is van 10:30 tot 17:00 uur geopend
 • Kijk voor de actuele openingstijden en voor meer informatie op de website van Julianatoren

Locatie

Locatie
amersfoortseweg 35,
7313 AC Apeldoorn
Routebeschrijving

Meer informatie

De Julianatoren in Apeldoorn is het leukste kinderpretpark van Nederland. Het pretpark, met méér dan 60 te gekke attracties, spectaculaire shows en grote evenementen biedt een onvergetelijke dag uit aan gezinnen met kinderen van 2 tot circa 10 jaar. En het is natuurlijk de plek waar je je favoriete TV-sterren Jul & Julia in het echt ontmoet!

Attracties 

De echte stoere jongens en meiden maken een duizelingwekkende rit in Jul’s Rollerskates! Ben je meer van het avontuur? Maak dan een tocht in Dino’s Tour waar je oog in oog komt te staan met echte dinosaurussen! Of ga je liever de hoogte in en draai je mee in het Reuzenrad? En de echte piraten onder ons varen over de woeste golven in de Zwevende Piraat! Ahoi!

Voor de kleintjes…

Aan de allerkleinsten heeft de Julianatoren natuurlijk ook gedacht! Rij mee over de Jul’s Stones Baan of stap als een echte cowboy op je eigen paard over de Paardenbaan! Nog nooit een kabouter in het echt gezien? Rij dan mee op de rug van een egel of vos door Kabouterwonderland. Of stap als een echte piloot in je eigen helikopter en vlieg door het hele park!

Je favoriete TV-karakters

Ze zijn dagelijks op televisie te zien; Meneer Kaasgaaf, Mevrouw Suikerspin, Jul & Julia. En in het pretpark zelf kun je ze op in levende lijve tegenkomen. Geef ze een dikke knuffel en maak een mooie foto met ze zodat je deze thuis aan iedereen kunt laten zien.

Nieuw: “Op avontuur met De Kaasschuit”

Meneer Kaasgaaf en mevrouw Suikerspin lezen elke dag voor de opening van het pretpark voor in het Restaurant. Ga gezellig erbij zitten en luister naar de prachtige verhalen over Julius en Agaath, de opa en oma van Jul de Muis.

Jul & Julia Zomerweken

Kom deze zomer naar de ‘Jul & Julia Zomerweken’ in Kinderpretpark Julianatoren! Tot en met vrijdag 31 augustus vier je in het pretpark echt op en top vakantie. Jul & Julia nemen je mee op wereldreis in de spectaculaire parkshow ‘Jul & Julia en de Reis om de Wereld’. Ga limbodansen met meneer Kaasgaaf en swing mee met mevrouw Suikerspin tijdens haar Mexicaanse Dansshow. Julia neemt je mee op een wonderlijke reis naar Thailand tijdens haar Thai Toko Show. Rijd als een echte cowboy op je paard door het Wilde Westen en draai mee in een reuze sombrero. Julianatoren, te gek!

Pipo's Sapperdeflap Hoeradag

Op zaterdag 15 en zondag 16 september parkeren Pipo en Mammaloe de Pipowagen bij kinderpretpark Julianatoren voor een vrolijke show vol meedoedansjes en meezingliedjes. Het is een spannende dag, want Pipo viert vandaag zijn Sapperdeflap Hoeradag. Het belooft een groot feest te worden met slingers en ballonnen. Maar het lijkt erop dat Mammaloe van niets weet. Ze is Pipo’s Sapperdeflap Hoeradag toch niet vergeten? Of zou het een grapje zijn om Pipo eens flink te laten schrikken?

Fien & Teun

Fien & Teun, bekend van de televisie, zijn een vrolijk boertje en boerinnetje. Ze wonen op een échte boerderij en ontdekken elke dag weer nieuwe dingen. Op zaterdag 22 en zondag 23 september zijn ze samen te bewonderen in hun show bij kinderpretpark Julianatoren! Samen met alle bezoekers beleven ze de leukste avonturen op de boerderij en natuurlijk wordt er heel veel gezongen, gedanst en natuurlijk heel veel gelachen! Na afloop van de show is er een Meet & Greet en mag iedereen met Fien & Teun op de foto.

Thomas de Stoomlocomotief

Op zaterdag 29 en zondag 30 september maakt het populaire blauwe treintje Thomas de Stoomlocomotief een tussenstop bij de Julianatoren voor een nieuwe, stomende show vol vrolijke muziek. Samen met de conducteurs gaat Thomas druk aan de slag. Want in zijn show zijn er natuurlijk weer veel klusjes te doen op het station van Sodor. Maar gelukkig is er ook genoeg tijd om te zingen & te dansen en iedereen mag meedoen. Iedereen instappen, op volle kracht vooruit!

Halloween

Op alle openingsdagen van 5 t/m 28 oktober is het een héél klein beetje griezelig op de Julianatoren. Maar vooral heel gezellig! Want als de eerste blaadjes van de bomen vallen is het tijd voor Halloween. Het park is daarom prachtig versierd. Kom verkleed en show je outfit op de Griezelcatwalk en maak kans op te gekke prijzen. Maak een tocht door het Griezeldoolhof gemaakt van stro waarin echte griezels ronddwalen. Trotseer een aardbeving, ga door een windtunnel en ontmoet farao's in een groot Loopspookhuis. Dans de griezelpassen mee met Julia tijdens haar Halloween Dansles en griezel samen met Meneer Kaasgaaf, Mevrouw Suikerspin, Jul & Julia tijdens de volledig vernieuwde Spookshow “De spoken van Griezelstijn!

Deal opties

560+ verkocht

Entreeticket voor kinderpretpark Julianatoren

€ 22,50
€ 16,95
Koop de deal!

Reviews

Henmarka - juli 2018

Dit pretpark heeft alles voor kinderen en ligt in een mooie omgeving. Er is theater, een speeltuin, genoeg attracties. Elk seizoen is er een ander thema.

Rianne - juli 2018

Super leuk pretpark, al voor de allerkleinsten! Naast de attracties zijn er de hele dag door shows van Jul en Julia en de Muis. Echt een aanrader!

Niels - juli 2018

Heel leuk park!! Boven verwachting. Mooie vakantiedag en weinig wachtrijen. Heel aardig personeel.

Weber - juli 2018

In een woord geweldig! We hebben ons goed vermaakt! Personeel was zeer aardig en allemaal erg behulpzaam. Wij komen zeker terug!

Veelgestelde vragen

Na betaling vind je de vouchers terug onder 'mijn vouchers' in je profiel.

Ja, nadat je de deal hebt betaald, ontvang je van ons een e-mail met daarin een bevestiging. Daarnaast is de deal zichtbaar onder 'mijn vouchers'. Hier heb je de mogelijkheid de tickets te downloaden en uit te printen.

We accepteren betalingen met iDeal, Bancontact, MasterCard, Visa, American Express en PayPal.

Het is niet mogelijk om meerdere deals van verschillende aanbieders in 1 keer te kopen. Hiervoor verzoeken wij je om meermaals een transactie te doen. Het doen van een transactie is gratis.

Let op: je kunt wel meerdere tickets kopen van 1 deal, dit is geen probleem.

Vragen