www.tripper.nl

Linnaeushof

Ieder kind waant zich in een paradijs als ze Linnaeushof bezoeken. Als je de keuze hebt uit 350 toestellen en attracties heb je 100% een hele dag plezier. De attracties bestaan onder andere uit: een klim parcours, een piraten eiland, een super glijbaan, trampolines, een kabelbaan en een trein.  Het is Europa's grootste speeltuin!

Waterspeeltuin de oase

In de waterspeeltuin kun je actief spelen met alles waar water uitkomt en in moet. Er is doelbewust gekozen voor een thema met stimulerende uitdagingen voor jongere en oudere kinderen. De waterspeeltuin biedt verkoeling tijdens warme dagen.
 

Binnenspeeltuin

Je kunt ook terecht bij Linnaeushof als het minder mooi weer is. In de overdekte speeltuin kun je gebruik maken van onder andere bots auto's, lachspiegels en een speelkasteel.

Buitenspeeltuin

De speeltoestellen zijn verdeeld naar leeftijd. Je hebt een peuter- en kleuterspeeltuin. Voor de allerkleinste heb je Dreumesland. In de grote speeltuin vermaken de oudere kinderen zich op wat meer uitdagende speeltoestellen zoals loopings en een hindernisbaan. 

Het seizoen loopt van ongeveer maart t/m september.

Voor meer informatie en actuele openingstijden kun je kijken op de website van Linnaeushof.

Openingstijden

Maandag
-
Dinsdag
-
Woensdag
-
Donderdag
-
Vrijdag
-
Zaterdag
-
Zondag
-

Zoek op categorie

Download de Tripper-app!

Laat je inspireren en ontdek de leukste uitjes met de nieuwe Tripper-app.

Tripper-app